Mei Uitverkoop | Klik Hier Voor Fantastische Kortingen

Aquolina Parfum & Damesgeur

Aquolina is een Italiaans cosmetica en parfummerk. Het populairste Aquolina product is de geliefde Pink Sugar, een mierzoete geur die als meerdere variaties is uitgebracht.

Het bedrijf werd opgericht door Antonella Pascale en is deel van het bedrijf Selectiva SPA. Oorspronkelijk produceerde het bedrijf voornamelijk body lotions en cosmetica. De focus van zowel Selectiva als Aquolina ligt op het produceren van gourmand producten. Dit betekent niet dat je hun producten kan eten, maar dat de geuren geïnspireerd zijn op eetbare producten. Vandaag de dag zijn hun producten in meer dan 50 landen verkrijgbaar.

Pink Sugar is verreweg het bekendste Aquolina product. De heerlijke geur combineert lagen van karamel, suikerspin en marshmallow. Het is een krachtige geur die lang blijft hangen. Dit is een suikerspin parfum die werd uitgebracht in 2004 en is een must voor iedereen die van snoep houdt. Gold Sugar (2013) is een bloemige variant van Pink Sugar en bevat extra accenten van oranjebloesem, kokosnoot en crème. Pink Flower (2015) werd wat later aan de collectie toegevoegd en mixt roos, fris fruit, bessen met accenten van kruiden en zwarte peper. Dit is een volwassenere variant van de klassieke Pink Sugar parfum. Meeste Pink Sugar producten zijn beschikbaar en geschenkverpakkingen met een parfum spray, body lotion en douchegel.

Aquolina tijdlijn

2003
2016
2015
2013
2013
Gold Sugar
GOLD SUGAR

Gold Sugar door Aquolina is een Oosterse vanille geur. Deze geur...

2007
2007
Pink Sugar Sensual
PINK SUGAR SENSUAL

Aquolina Pink Sugar Sensual door Aquolina. Het bevat zoetzure...

2004
2004
Pink Sugar
PINK SUGAR

Pink Sugar van Aquolina is een bloemige en fruitige geur voor...

Aquolina
Collecties
VANAF
€10,95
Aquolina Pink Sugar
PINK SUGARPink Sugar van Aquolina is een bloemige en fruitige geur voor...