Mei Uitverkoop | Klik Hier Voor Fantastische Kortingen

Clarins Parfum & Damesgeur

De cosmetica gigant Clarins werd in 1954 door Jacques Courtin-Clarins opgericht toen hij nog een medische student was. Hij hoorde hoe sommige patienten aan het klagen waren dat er geen hulp of remedie beschikbaar was voor hun huidaandoeningen en hier zach hij de gelegenheid om zijn eigen bedrijf te stichten. Het eerste product is tot heden nog steeds een absolute best-seller, de Clarins "Body Shaping Cream", waarvan gezegd werd dat het cellulitis kon elimineren en dit werd natuurlijk meteen een groot succes.

Clarins wist ook dat zijn medische achtergrond hem de mogelijkheid gaf om zelf onderzoekingen uit te voeren en zo ook nieuwe producten te ontwikkelen zoals geparfumeerde body oils met speciale botanische extracten die met de genezing van bepaalde huidaandoeningen konden helpen. Dit maakte Clarins ook het eerste cosmetica bedrijf dat al hun producten van natuurlijke ingredienten formuleerde. De populariteit van het bedrijf bleef kaar groeien sinds 1950 en nu is het een globaal bekend merk voor cosmetica en gespecialiseerde huidverzorging.

De Clarins producten zijn sinds 1990 globale best-sellers dank de populariteit van hun 100% natuurlijke ingredienten, zelfs de Verenigde Staten hebben geen concurrentie voor Clarins. Clarins geeft voruwen niet alleen een welzijnsgevoel, ze bieden ook natuurlijke en makkelijke oplossingen voor huidsverzorging en beauty. Clarins moedigt beide mannen en vrouwen aan om hun huid goed te verzorgen, maar de geurtjes en andere cosmetica van Clarins zijn speciaal aan de vrouwen gericht.

Hun eerste parfum was eigenlijk unisex; Eau Dynamisante (1987), maar deze was het meest populair bij de vrouwen. In 2012 werd een speciale verjaardag's editie van het parfum gelanceerd en dit had ook het voordeel dat het gelijktijdig de huid verzorgde, dus een geurtje en huidverzorginsproduct in één! Eau des Jardins (2010) was ook een verfrissende geur met ingebouwde huidverzorging van een moisturiser. Andere populaire parfums zijn onder andere de aromatisch bloemige "Sunshine" (2007), de bloemige en houtige "Elysium" (1993) en de fruitig zoet zachte "Par Amour Toujour" (2005) - een best-seller met heerlijke roos en citrus accenten.

Alle

Clarins tijdlijn

1986
2011
2010
2010
Eau des Jardins
EAU DES JARDINS

Dit is een compostie van hydraterende eterische oliën van...

2005
2005
Par Amour
PAR AMOUR

Par Amour van Clarins is een onvergeetbare bloemige geur met...

2003
2003
Eau Ressourçante
EAU RESSOURÇANTE

Eau Ressourcante door Clarins. Deze collectie brengt je in balans...

Eau Tranquility
EAU TRANQUILITY

Clarins Eau Tranquility (soms ook Eau Ressourcante genoemd) is...

1987
1987
Eau Dynamisante
EAU DYNAMISANTE

Eau Dynamisante is werkelijk uniek - het is de eerste body geur...

Clarins

Artikelen

MOEDERDAG CADEAUTJES
Moederdag komt steeds dichterbij en het kan was lastig...
MAKE-UP LOOK VOOR PASEN
Een schattige, leuke make-up look voor Pasen. Als ze...
Collecties
VANAF
€18,35
Clarins Cleansers and Toners
VANAF
€22,85
Clarins Eau Dynamisante
EAU DYNAMISANTEEau Dynamisante is werkelijk uniek - het is de eerste body geur...
VANAF
€41,40
Clarins Eau Ressourçante
EAU RESSOURÇANTEEau Ressourcante door Clarins. Deze collectie brengt je in balans...
VANAF
€33,25
Clarins Sunshine Fragrance Eau Ensoleillante
SUNSHINE FRAGRANCE EAU ENSOLEILLANTEDit is een bloemige chypre geur voor noten van grapefruit,...