Halle Berry Parfum & Damesgeur

Halle Berry was model voordat ze een bekende actrice werd. Ze was de eerste gekleurde Amerikaanse Miss World deelneemster in 1985. Ze brak door als actrice met haar rol als vriendin van Samuel L. Jackson in Jungle Fever. In 2002 won ze een Oscar voor haar vertolking van Leticia in de hit drama Monster's Ball. Halle Berry is een schoonheid en ze lijkt niet ouder te worden. Hou oud is Halle Berry nou eigenlijk? Ze is geboren in 1966 dus in 2002, toen ze één van de legendarische "Bond Girls" werd in Die Another Day was ze 36 jaar oud.

Halle Berry is altijd betrokken geweest bij de mode-industrie, eerst als een model en daarna als het gezicht van Revlon. In 2006 koos Donatella Versace haar als ster in de nieuwe Versace campagne.
In 2009 bracht Berry haar eerste geur Halle uit. Coty nam contact op met de ster en ontwikkelde samen deze geur. Het duurde een tijdje voordat de geur daadwerkelijk werd uitgebracht, dit omdat Halle zo betrokken was met het creatieve proces. De geur bevat vijgen en mimosa en geeft de persoonlijkheid van Halle Berry weer; een sensuele schoonheid.

Halle Berry bracht na het succes van Halle haar tweede geur Halle Pure Orchid (2010) uit. Het is een houtige bloemengeur verpakt in een paarse flacon met zilvere accenten. De geur zelf is een sensuele ervaring. Haar zesde geur Exotic Jasmine speelt met mannelijke geuren die toch een zachte geur creëren. In 2014 werd de geur Wild Essence uitgebracht, een combinatie van Siciliaanse bergamot, freesia en witte rozen.

Alle

Halle Berry tijdlijn

2008
2014
2013
2013
Exotic Jasmine
EXOTIC JASMINE

Exotic Jasmine door Halle Berry is een bloemige geur voor...

2012
2012
Closer
CLOSER

Closer door Halle Berry. Dit is een fris, bloemig en hout-achtige...

Pure Orchid
PURE ORCHID

Pure Orchid Door Halle Berry is een verleidende en sensuele...

Wild Essence
WILD ESSENCE

Wild Essence door Halle Berry is een bloemig, fruitige geur voor...

2010
2010
Reveal
REVEAL

Reveal door Halle Berry. Dit is een fris, bloemig en hout-achte...

2009
2009
Halle
HALLE

Halle door Halle Berry is een vrouwelijke houtgeur. De geur bevat...

Halle Berry
Collecties
VANAF
€7,30
Halle Berry Closer
CLOSERCloser door Halle Berry. Dit is een fris, bloemig en hout-achtige...
VANAF
€19,65
Halle Berry Exotic Jasmine
EXOTIC JASMINEExotic Jasmine door Halle Berry is een bloemige geur voor...
VANAF
€7,80
Halle Berry Halle
HALLEHalle door Halle Berry is een vrouwelijke houtgeur. De geur bevat...