Mei Uitverkoop | Klik Hier Voor Fantastische Kortingen

Helena Rubinstein Parfum & Damesgeur

In 1902 richtte Helena Rubinstein haar eigen cosmeticabedrijf op. Door middel van innovatieve concepten zoals schoonheidsroutines. Daarnaast kwam er technische expertise bij haar huidverzorgingsproducten kijken voor een optimaal resultaat. In het begin van de 20e eeuw ontwierp Helena de eerste moderne en waterproof mascara..

Haar producten bevatten vitaminen en retinol, daarnaast heeft ze de cosmeticawereld geïntroduceerd aan het idee van antioxidanten cremes. Met als resultaat collecties zoals Powercell, Skin Rehab, Serum Jour en meer. Helena was de eerste die aangaf dat er verschillende huidtypes waren die elk op een andere manier verzorgd moesten worden.

Onlangs heeft het merk een collectie uitgebracht van cosmetica en huidverzorging die gebaseerd is op plastische chirurgie. In samenwerking met Dokter Pfulg, maker van de Laclinic-Montreux, is de Re-Plasty ontstaan. De producten in deze lijn hebben als doel om de elasticiteit van de huid te herstellen – o.a. High Definition Peel en Mesolift Cosmetic – gelijk aan plastische chirurgie, zonder de ingreep.

Het succesvolle cosmetica rijk produceert o.a. toners, masker, reinigers en make-up verwijderaars. Topische producten zoals dag- en nachtcrèmes, serums, zonverzorging en zelfs deodoranten. Hun grootste collecties zijn Collagenist, Life Pearl, Prodigy en Pure Ritual.

Hele Rubinstein heeft ook meerdere populaire parfums uitgebracht. Hieronder vallen geuren zoals Apple Blossom (1938). Tijdens de jaren 70 brachten ze de groene geur Blazer uit, waarna hun bestselling geur Barynia, een exotische bloemige geur werd uitgebracht in 1985.

Alle

Helena Rubinstein tijdlijn

1984
2010
2009
2009
1985
1985
Barynia
BARYNIA

Deze geur bevat noten van muskus, vetiver, jasmijn, anjer,...

Helena Rubinstein
Collecties
VANAF
€4,70
Helena Rubinstein Barynia
BARYNIADeze geur bevat noten van muskus, vetiver, jasmijn, anjer,...