Madonna Parfum & Damesgeur

Madonna Louise Veronica Ciccone, geboren in 1958 in Bay City, Michigan, is de dochter van Silvio Anthony "Tony" Ciccone en Madonna Louise Fortin. Ze werd streng Katholiek opgevoed wat later bekritiseerd werd toen ze liedjes zoals "Like a Virgin" en "Like a Prayer" uitbracht. In beide liedjes kunnen referenties naar de Kerk gevonden worden meerdere religieuze groepen konden dit niet appreciëren.

Ondanks haar rebelse karakter is Madonna een perfectionist. Ze behaalde topcijfers en studeerde een semester eerder dan haar medeleerlingen. Ze ontving een volledige studiebeurs van de Universiteit van Michigan voor hun dansprogramma, maar ze verliet de universiteit om een carrière in entertainment na te jagen. In begin jaren 80 besloot Madonna solo verder te gaan en schreef haar eerste hit "Everybody". Haar debuutalbum "Madonna" deed het goed en ze werd langzaamaan steeds bekender.

Madonna verscheen in meer dan 20 films. Haar bekendste acteerwerk is als Nikki Finn in "Who's That Girl" uit 1987 en haar rol als Evita Perón in de 1996 film Evita. In 1991 werd de documentaire “Madonna: Truth or Dare”, ook bekend als “In Bed with Madonna”, uitgebracht. In deze documentaire wordt Madonna op de voet gevolgd tijdens haar 1990 Blond Ambition World Tour. In 2008 regisseerde ze haar eerste film “Wisdom“. Madonna schreef in 1992 haar beroemde koffietafel boek "Sex". Daarnaast schreef ze meerdere kinderboeken en enkele autobiografieën.

In 2010 richtte ze haar bedrijf Truth or Dare op in samenwerking met haar dochter Lourdes en haar manager Guy Oseary. Truth or Dare maakt handtassen, accessoires en schoenen zoals ballerina's, hakken en laarzen. Truth or Dare bracht de eerste Madonna geur met dezelfde naam uit. Het parfumdoosje bestaat uit een foto van Madonna waar ze knalrode lippenstift draagt en haar kenmerkende kruisbeeld. Truth Or Dare is verkrijgbaar als Eau de Parfum, body lotion en in een geschenkset. Truth or Dare: Naked (2012) is een sensuele uitvoering van haar eerste geur.

Alle

Madonna tijdlijn

2009
2013
2012
2012
Truth or Dare
TRUTH OR DARE

Truth or Dare door Madonna. Dit is een fleurige geur voor vrouwen...

Truth or Dare Naked
TRUTH OR DARE NAKED

Truth or Dare Naked door Madonna is een bloemig en houtige geur...

2010
2010
Masquerade
MASQUERADE

Madonna Masquerade door Beauty Contact. Deze geur bevat noten van...

Musical
MUSICAL

Musical van Madonna is een bloemige geur voor vrouwen met een...

Sensual
SENSUAL

Sensual van Madonna is frisse bloemige geur voor vrouwen met een...

Madonna

Artikelen

GEUREN EN MUZIEK...
Geuren en muziek een wonderlijke combinatie. Gaan deze...
Collecties
VANAF
€9,35
Madonna Truth or Dare
TRUTH OR DARETruth or Dare door Madonna. Dit is een fleurige geur voor vrouwen...