€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Acqua di Parma

Per Pagina
Sorteren
Acqua di Parma is een Italiaans bedrijf dat luxe goederen, voornamelijk geuren en kaarsen, verkoopt. Zij staan bekend om hun licht-gekleurde ronde doosjes en hun uitstekende colognes. Het bedrijf begon als een kleine parfumeriefabriek in Parma, Italië en hebben zich altijd gespecialiseerd in de lichte en luchtige composities uit deze regio, wat zich onderscheidt van de heftigere geuren van andere Europese parfumeurs. Hun bekendste geur, Colonia, was gecreëerd in 1916 en de frisse, citroen-achtige cologne die gemaakt is van natuurlijke ingrediënten uit de regio is nu in heel Europa bekent.

In de jaren 30 begon Acqua di Parma gebruik te maken van hun nu iconische flessen en doosjes waardoor hun geuren direct herkenbaar zijn. Al snel werden Hollywoodsterren geïnteresseerd in de Italiaanse mode en luxe goederen en begonnen Colonia te gebruiken, hierdoor groeide het bedrijf in grootte en de reputatie. Acqua di Parma begon meer producten aan te bieden naast hun originele Eau de Colognes zoals geurkaarsen, ledere goederen en geuren voor vrouwen.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.