Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Acqua di Parma Aftershave & Herengeur

Acqua di Parma is een Italiaans bedrijf dat luxe goederen produceert, voornamelijk geuren en geurkaarsen. Ze staan bekend om hun felgekleurde ronde verpakkingen en colognes van hoge kwaliteit. Het bedrijf begon als een kleine parfumfabriek in Parma en heeft zich altijd al gericht op het maken van frisse en lichte geuren, in tegenstelling tot veel Europese parfumeurs. Hun bekendste geur, Colonia, werd uitgebracht in 1916 en is een frisse, citroenachtige geur die samengesteld is met natuurlijke ingrediënten uit de regio.

In de jaren 30 begon Acqua di Parma hun iconische flacons en verpakkingen als marketing techniek te gebruiken en dit bleek een goede stap te zijn. Al snel begonnen Hollywood sterren aandacht aan het merk te schenken en benoemde dat hun kenmerkende geur Colonia was. De reputatie en de bekendheid groeide en Acqua di Parma begon geurkaarsen, ledere goederen en geuren voor vrouwen te maken.

Het bedrijf is momenteel onderdeel van het luxe LVMH rijk en heet meerdere boetiekjes en zelfs een spa resort in Venice. Ondanks hun succes worden alle producten nog steeds met de hand gemaakt en in elkaar gezet en worden enkel natuurlijke ingrediënten worden gebruikt.

Hun eerste cologne Colonia (1916) is een fantastische cologne en een moderne geur voor mannen. Hiervan zijn ook modernere varianten uitgebracht zoals de aromatische Colonia Club (2015) waarbij de munt en lavendel noten beter te ruiken zijn. Eind 90tiger jaren brachten ze een nieuwe serie unisex geuren uit met de naam Blu Mediterraneo. Deze nieuwe collectie bevat geuren zoals Mirto di Panarea (2008) en Fico di Amalfi (2006). De Collezione Barbiere collectie focust op mannelijk huidverzorging en bevat producten zoals scheercrème en aftershave balsems met dezelfde kwaliteit als hun bekende geuren.
Toon Meer