Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Adidas Aftershave & Herengeur

Adidas heeft sinds de stichting in 1949 een paar keer nieuwe eigenaars gezien, maar het doel van de originele stichters, Adolf & Rudi Dassler, leeft nog steeds voort - om de beste producten en oplossingen voor onze sportieve behoeften te produceren. Adidas staat bekend voor hun kwaliteit van sportartikelen, geurtjes en aftershaves. Of je nu een marathon loopt of gewoon van een beetje sport en recreatie geniet, Adidas heeft het allemaal.

Hun uitgebreid assortiment van producten omvat ook sportzakken, schoenen, deodorants, body- en douchegels. Hun assortiment van aftershaves en geuren voor heren heeft zich over de jaren ook goed uitgebreid, met geurtjes zoals de aromatisch houtige Active Bodies (1990), de groene citrus accenten van Dynamic Pulse (1997), het pittige boeket in Ice Dive (2001), de heerlijk zoete Victory League (2006), de aquatische accenten van Fresh Impact (2009), de groene accenten van Intense Touch (2011) en de balsamische accenten van Extreme Power (2012).

Of u nu een passende aftershave, douchegel of speciaal geformuleerde deodorant zoekt, onze selectie van Adidas producten heeft iets voor iedereen. Hun kennis en expertise betekent ook dat het niet uitmaakt welke Adidas product dat u koopt, u kunt zeker zijn dat het product speciaal ontwikkeld werd voor een specifiek doel.
Toon Meer