Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Antonio Banderas Aftershave & Herengeur

Antonio Banderas is een Spaanse acteur, directeur en producent. Hij is één van bekendste Spaanse beroemdheden. Hij nam deel in verschillende films, waaronder The Mambo Kings 1992, wat zijn eerste Engelstalige film was, Spy Kids (2001), The Skin I Live In (2011) waarvoor hij de prijs van beste acteur won, en Autómata (2014). Hij vertolkt de stem van onze favoriete tango dansende kat in Puss in Boots en Shrek en de strijder Zorro.

Antonio Banderas zijn eerste geur, Diavolo, werd uitgebracht in 1997. Hij verscheen als de duivel in de reclame voor de geur. Antonio Banderas bracht meer dan 50 aftershaves en parfums uit. Alhoewel hij grijze haren heeft gekregen laat hij nog steeds menig har sneller kloppen. In de reclame voor King of Seduction uit 2014 crashte hij een feestje op een motor en maakt oogcontact met het mooiste meisje in de menigte. Hij springt met haar van een klif en racete weg op een speedboat.

José Antonio Domínguez Bandera or Antonio Banderas is een veteraan in de parfumindustrie met een geweldige collectie van aftershaves zoals zijn Blue Seduction uit 2007. Een marine geur met zeewouter, fris meloensap, groene appel en een hint van munt. Perfect voor op kantoor of een avondje uit.

Noemenswaardig is de Secret Collection van Antonio Banderas. The Secret komt uit 2010 en is een Oosterse en kruidige compositie, verleidelijk, mysterieus en sensueel. The Golden Secret uit 2011 is naast The Secret één van de beste Banderas geuren. De Banderas parfums zijn gemaakt in samenwerking met het huis van Puig, één van Spanje's grootste en oudste parfumhuizen. The Golden Secret is een prachtige mix van ceder noten, amber, nootmuskaat, komijn, appellikeur, leder en zwarte peper.
Toon Meer