Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Azzaro Aftershave & Herengeur

Azzaro werd door een Frans-Italiaanse designer opgericht, Louis Azzaro, die in 1933 te Tunesië geboren was. Tijdens zijn jongere jaren begon Azzaro zijn levensreis met maar één doel, om een nieuwe wereldberoemde naam in de Haute Couture industrie te worden. En zo, na zijn vroegtijdige dood in november 2003, heeft de wereld nu zijn erfenis, een globaal modeimperium dat tot 2011 overgenomen werd door de Franse ontwerper Vanessa Seward. Azzaro Couture werd in 1962 in Parijs opgericht en tegen 1968 was zijn bedrijf exponentieel uitgegroeid, alhoewel hij destijds beter bekend was voor zijn glamoureuze kledingstukken die hij voor de elite sociëteit van Frankrijk ontwerpte, maar zijn gedurfde designs en creaties vielen ook snel in het publieke oog.

Over de jaren lanceerde Azzaro verschillende collecties die steeds weer adembenemend mooi en ingewikkeld waren. Hij lanceerde ook andere assortimenten van producten zoals accessoires en geurtjes en over de jaren werd Azzaro net zo bekend voor geurtjes als voor gesofisticeerde kledingcollecties. Azzaro verklaarde altijd dat hij zijn inspiratie van de landschap in zijn geboorteland kreeg en met deze inspiraties lanceerde hij in 1975 zijn eerste geurtje voor dames, Couture. Hij wou niet alleen vrouwelijke geurtjes maken, maar ook iets voor het mannelijke publiek.

Eén van de eerste Azzaro geurtjes en aftershaves voor heren was Azzaro Pour Homme (1978), een aromatische fougere geur met diepe houtige accenten, perfect voor de veeleisende man. Andere populaire geurtjes en aftershaves van Azzaro zijn de pittige en rozige accenten van Acteur (1989), de heerlijk aromatische citrus accenten van Chrome (1996), de aromatisch houtige Pure Vetiver (2000), de balsamische accenten in Visit for Men (2003), de aromatisch pittige accenten van Onyx (2005) en de warme citrus accenten van Jetlag (2006).
Toon Meer