Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Baldessarini Aftershave & Herengeur

Het bedrijf Baldessarini werd in 1994 opgericht door Werner Baldessarini nadat hij had gewerkt voor Hugo Boss AG en de prestigieuze Michael Award ontving voor zijn aandacht voor details en de elegantie van zijn creaties.

Baldessarini is niet alleen gespecialiseerd in mannenkleren, maar ook in een groot scala aan geuren en schoonheidsproducten voor mannen zoals deodorant, aftershave en douchegel. Del Mar, Strictly Private en Ambré zijn de bekendste geuren uit deze collectie.

In 2002 bracht Baldessarini Baldessarini Eau de Cologne voor mannen uit. Een geur met aromatische en houtachtige noten. Eén jaar later won het bedrijf de award voor beste parfum en beste kleine flacon, weer een jaar daarna won Baldessarini een award voor beste verpakking en beste reclame. De jaren daarna bracht hij de welbekende Ambré uit met amber en lederachtige ingrediënten zoals mandarijn en rode appel. Del Mar is een frisse, fruitachtige citrus geur met zwarte peper en bergamot. Private Affairs, een hout- en poederachtige parfum, bevat bergamot en rijke houten heeft een huidverzorgingslijn die de geur goed aanvult.

Het model Baptiste Giabiconi en de acteur Aiden Shaw waren het gezicht voor Baldessarini. Charles Schumann, een van de bekendste barmannen in de wereld, bood zijn imago aan voor de Secret Mission geur. Een geur die speciaal gericht is op mannen met een sterk karakter door de mix van bergamot, basilicum, cypress, kardemom en geranium. Het IFF parfumhuis droeg bij aan het creëren van deze geur.
Toon Meer