€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Banana Republic Aftershave & Herengeur

Opgericht in 1978 door Mel en Patricia Ziegler, de originele Banana Republic werd al snel, en blijft nog steeds, één van de grootste kleding retailers in mannenmode. Met wereldwijd bijna 700 winkels, in meer dan 32 verschillende landen, kan Banana Republic zich als een ware modegigant zien.

Banana Republic heeft zich in de laatste 35 jaren goed uitgebreid en biedt nu 5 kledingcollecties en 6 capsule collecties. In de kledingcollecties zitten "Edition by Banana Republic", "BR Monogram", "Luxe Leisure", "Heritage" en "Elevated Work". Het succes was gedeeltelijks ook aan hun assortiment geuren te danken, waarvan wij al sinds 1995 kunnen genieten.

De eerste geur van Banana Republic was voor vrouwen, en hun eerste mannelijke geur werd in 1996 gelanceerd, namelijks "Banana Republic M". Sindsdien heeft Banana Republic hun collectie zodanig uitgebreid dat er nu meerdere vrouwelijke en mannelijke geuren verkrijgbaar zijn en iedere geur is uniek, zelfs de unisex geuren. Sommige mannelijke geuren kregen sterke namen zoals "Black Walnut" (2006), "Slate" (2006), "Republic of Men" (2009), "Men Essence" (2012) en "Wildblue" plus "Wildblue Noir" (2013).

De mannen aftershave en eau de cologne collectie, doorspekt met stijl, uitstraling en veelzijdigheid, blijven de geuren wereld domineren met verschillende bestsellers.

Banana Republic blijft altijd modern en up-to-date met de nieuwste trends dank hun verschillende capsule collecties zoals "Mad Men", "Milly NY" en "Anna Karenina". De meeste van hun mannelijke geuren zijn houtig en gesofisticeerd.

Banana Republic - Toen, Nu, Altijd
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.