Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Batman Aftershave & Herengeur

Batman is een fictief karakter wiens verhaal opnieuw en opnieuw verteld en aangepast is sinds zijn eerste vertoning in 1939 in stripboek Detective Comics #27. Het verhaal van begint met een jonge Bruce Wayne die zijn ouders verliest aan een misdrijf en hij maakt de belofte om de stad te ontdoen van het kwaad dat het leven van zijn ouders ontnam. Wayne werd achtergelaten met een gigantisch huis en een butler, Alfred, die Wanye helpt om Batman te worden. Als volwassen man neemt Wayne een wees, Dick Grayson de circus acrobaat, in huis. Dick wordt later zijn handlanger Robin.

Batman en Robin zijn niet zoals de meeste superhelden, ze hebben geen superkrachten, maar zijn beide zeer intelligent met een groot aantal fysieke krachten zoals dapperheid, uitmuntende vaardigheden in martial arts, detective, scheikunde en technologie. Hun oneindige rijkdom om voor alles te betalen is ook heel handen.

Meerdere bekende acteurs hebben Batman over de jaren gespeeld, hieronder vallen Michael Keaton, George Clooney, Christian Bale en Ben Affleck.

Batman is een Amerikaans cultuur icoon dat erkend en aangepast is in meerdere media varianten. Er word een scala aan koopwaar verkocht over de hele wereld zoals, speelgoed en video spelletjes. In 2014, het 75ste jubileum van Batman, werd de mannengeur Batman Begins uitgebracht.

De Batman Begins geur is mannelijk, intens en mysterieus, net zoals Batman zelf. Een geur met topnoten die Brucy Wayne symboliseren (noten van citrus en bloemen) en een hart dat zijn alterego Batman symboliseert (noten van viool, peper en cumarine). De Batman Begins geur komt in een koele fles met verschoten glas en een stevige top, geschikt voor een superheld. Het perfect cadeau voor een fan van de kruisvaarder en een geweldige Eau de Toilette voor een ieder die van mannelijke wierook geuren houdt.
Toon Meer