Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Ben Sherman Aftershave & Herengeur

Op en top Brits, Ben Sherman werd opgericht door in Brighton geboren Arthur Benjamin Sugarman. Alhoewel het een merk een belichaming van Britse mode is heeft het een rijke en internationale geschiedenis. Toen de Tweede Wereldoorlog ten einde kwam emigreerde de oprichter naar Amerika waar hij trouwde met de dochter van een kledingfabrikant en zijn naam veranderde naar Ben Sherman. Hij keerde terug naar Engeland in 1963 en richtte zijn eigen bedrijf op. Hij huurde een kleine fabriek aan 21 Bedford Square die vandaag de dag omgetoverd is tot een maisonette. In het begin produceerde Ben Sherman enkel kleding voor andere bedrijven, maar begon later met het ontwerpen van zijn eigen shirt. Dit bleek een van de beste beslissingen die hij ooit gemaakt had te zijn en het Oxford shirt is tot op de dag van vandaag een klassieker. Gekopieerd door vele merken, niemand kan een Oxford shirt maken zoals Ben Sherman.

Het klassieke Harrington jack is een favoriet van velen, de jacks zijn verkrijgbaar in meer dan vijf kleuren en ongeacht kledingstijl er is er altijd wel een die erbij past. We geloven er in dat elke heer met een voorliefde voor de Britse stijl minimaal één paar Desert laarzen in zijn kast moet hebben. De combinatie van leder en suède zorgt ervoor dat de drager er vertoonbaar uitziet zonder oncomfortabel te zijn. Andere populaire producten uit hun catalogus zijn de hoede met vrolijke accenten, minimalistische leren horloges en aftershaves.

Sherman betrad de wereld van geuren met de komst van Live Forever (2006), een houtige bloemengeur. Ben Sherman heeft enkel een handjevol geuren uitgebracht met het motto "kwaliteit over kwantiteit". De waarheid achter dit motto kan gevonden worden in de Ben Sherman (2011) en Ben Sherman Gold (2012) aftershaves. Beiden geuren zijn te vinden in een flacon met de Britse vlag. Waar Ben Sherman een aromatische tint heeft is Ben Sherman goud met houtige noten, tonkaboon, ananas en gember.
Toon Meer