Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Bentley Aftershave & Herengeur

Bentley Motors werd opgericht door W.O. Bentley in het Verenigde Koninkrijk om luxueuze auto's te producten. De eerste Bentley die ooit uitgebracht werd was gemaakt in Londen in 1919. Vanaf dat moment stond het merk bekend voor de opmerkenswaardige prestatie en de luxe kwaliteit van de auto's zelf. Het merk deed mee en won de Le Mans race wel zes keer, waarvan de laatste in 2003 was.

Bentley is nooit gestopt met groeien en elk model dat op de markt komt kent veel succes. Het merk is sinds 1998 onderdeel van Volkswagen AG. De meeste auto's worden vandaag de dag worden de auto's voornamelijk in het VK geproduceerd, maar sommige onderdelen komen nog uit Dresden.

Bentley blijft streven naar succes door geuren voor mannen te ontwikkelen die herkenbaar zijn door het Bentley embleem. Geweldige voorbeelden van de krachtige en verfijnde parfums voor mannen zijn Bentley for Men, Bentley for Men Intense en For Men Azure. Bentley for Men was de eerste geur die Bentley uitbracht en bevat leder en hout noten die de geur elegantie en mannelijk geven. De geuren komen met hun eigen collectie van schoonheidsproducten zoals aftershaves en douchegels.
Toon Meer