Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Bond No 9 Aftershave & Herengeur

Het in New York gebaseerde parfumhuis Bond No. 9 heeft sinds begin af aan al de geur en aftershave markt gedomineerd met hun edgy en eigenzinnige designs en houding ten opzichte van hun klanten. Tot heden heeft dit huis meer dan 60 verschillende geurtjes voor beide dames en heren in hun assortiment, ook unisex geuren, en ze bieden klanten zelfs de mogelijkheid om hun eigen geurtje te creëren - wat Bond No. 9 één van de meest exclusieve en begeerlijke parfumhuizen maakt.

Het verschil tussen Bond No. 9 en meeste andere parfumhuizen is het feit dat hun parfums niet aan een specifiek geslacht gericht wordt, de meeste van hun parfums en colognes zijn unisex. Er zijn natuurlijk ook geurtjes in hun assortiment dat specifiek aan dames of heren gericht zijn, maar deze zijn beperkt in aantal tegenover de unisex geuren dat ze aanbieden. Bond No. 9 werd gelanceerd om iedere wijk in New York een eigen geur te geven, zoals territoriale markeringen die meteen van andere parfums te onderscheiden zijn en de naam van iedere boetiek vertegenwoordigt de wijk waar deze gevestigd zijn. De meeste geurtjes zijn gebaseerd op wijken zoals Central Park South, Madison Square en Manhattan.

De eerste lijn van aftershaves werd in 2003 gelanceerd en omvat de populaire Riverside Drive, H.O.T. Always, Chez Bond en Great Jones. De meer recente geuren voor heren werden met meer mannelijk georiënteerde titels ontwikkeld zoals I Love New York for Him (2011), I Love New York for Fathers (2012) en The Scent of Peace for Him (2013) - deze geuren zijn ook makkelijk te onderscheiden met hun unieke en individuele aromatische accenten. I Love New York for Him is een aromatisch frisse en pittige geur met een mengeling van accenten zoals pompelmoes, jeneverbessen en gember met een energetische get-up-and-go gevoel. Chez Bond en Great Jones zijn meer op houtige accenten gebaseerd.

Bond No. 9 heeft ook samenwerkingsverbanden met lokale organisaties en toont een belang aan de ondersteuning van het lokale milieu, de gemeenschap en de staat New York. Al de producten van Bond No. 9 worden lokaal geproduceerd om de zo ook de lokale economie te ondersteunen. Bond No. 9 is ook heel trots op het feit dat ze alleen maar de meest unieke oliën en ingrediënten gebruiken met tussen 18-20% inhoud van geconcentreerde pure parfumolie en dit maakt de Bond No. 9 geurtjes ook één van de sterkste parfum-assortimenten in de wereld.
Toon Meer