Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Bottega Veneta Aftershave & Herengeur

Bottega Veneta werd opgericht in 1966 in de stad Italiaanse stad Vicenza. De naam van het bedrijf vertaald letterlijk naar "Venetiaanse Boetiek". De buitengewone ledere artikelen combineren lederverwerkingen met de Italiaanse traditie en luxe levenstijl. Bottega Veneta's succes komt van hun innovatieve technieken die gebruik maken van geweven ledertechnieken. Bottega Veneta staat wereldwijd bekend om samen te hebben gewerkt met legendarische artiesten zoals Andy Warhol. In 2001 nam Bottega Veneta Tomas Maier aan als creatief directeur.

Bottega Veneta maakt ook sieraden, brillen, schoenen, meubelen, bagage en decoratieve objecten. Daarnaast specialiseren zij zich ook in het maken van geuren voor mannen. Succesvolle geuren in hun portfolio zijn Bottega Veneta Pour Homme (2013) en Essence Aromatique (2011). Pour Homme Extreme (2013) is een intensere variant van het origineel Pour Homme, een aromatisch, fris en kruidachtige geur voor mannen die noten bevat zoals Spaanse peper, leder en houten. Model Zak Steiner was het gezicht voor deze geur.

De geuren worden gecreëerd in samenwerking met Givaudan en bevatten exotische ingrediënten zoals labdanum en bergamot. Zoals alle andere Veneta producten bevatten de verpakkingen ledere details.
Toon Meer