Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Brut Aftershave & Herengeur

Brut is een aftershave en verzorginsmerk voor mannen. Het werd opgericht door Fabergé in 1964 onder het leiderschap van George Barrie en is tot vandaag de dag één van de populairste mannengeuren. Het was het eerste mannenproduct dat regelmatig door beroemdheden en sporthelden gebruikt werd om hun producten te promoten, waaronder boxers Henry Cooper en Muhammed Ali en acteurs Cary Grant en Roger Moore.

De klassieke Brut geur is een aromatisch en houtige cologne met citroen, bergamot, kruiden en jasmijn op een basis van hout, tonkaboon en vanille. Het wordt als een hoeksteen van mannengeuren gezien en is een inspiratie voor vele mannengeuren die daarna uitgebracht werden. De iconische groene flacon kan in de meeste winkels gevonden worden en verdient een plaatsje in de collectie van iedere man.

Sinds de uitgave van de originele Brut (1964) heeft het merk meerdere varianten van deze geur geïntroduceerd. Brut Oceans (2007) is een frisse en aquatische variant van de klassieke cologne. Brut Alaska (2010) bevat ijzige noten geïnspireerd door het landschap van de Amerikaanse staat samen met appel, peper, kruidnagel en leder. Brut Special Reserve is een aromatische fougere geur en is een premium versie van de originele geur, bomvol extra citrus en kruiden voor een intenser resultaat.

Sinds 2003 bezit de firma Helen of Troy Limited the rechten om Brut producten te produceren.
Toon Meer