Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Burberry Aftershave & Herengeur

Toen Thomas Burberry nog een leerling-kleermaker was, nam hij de moedige beslissing om de eerste Burberry winkel te openen. Dit vond in 1856 in Hampshire plaats en sindsdien heeft het bedrijf zich globaal bekend gemaakt. In 1880 introduceerde Burberry kleding uit gabardine, een sterke en waterdichte stof, en dit was het begin van hun groot succes.

De wereldberoemde Trench Coat werd snel het symbool van Burberry en het is waarschijnlijk ook één van Burberry's meest iconische creaties, origineel bedoeld voor legerofficiers om warm en droog te blijven in een loopgraaf (trench genoemd), daarom de naam "Trench Coat". Na de oorlog bleef de Trench Coat "look" modieus en werd spoedig één van de populairste producten van Burberry.

Buiten de Trench Coat had Burberry ook de eer om de eerste Zuidpoolexpeditie van kleding en tenten te voorzien. Zelfs de foto van Ernest Shackleton en zijn team in voorbereidingen voor hun Transatlantische-expeditie toont hoe populair Burberry kleding was. Dit was super reclame voor de kwaliteit van Burberry.

De mannelijke geurtjes en aftershaves van Burberry zijn wereldwijde best-sellers en tot heden nog steeds één van de populairste collecties mannengeuren op de markt. Hun eerste aftershave was "Burberrys for Men". De volgende was "Society" (1991) en werd voor beide vrouwen en heren geproduceerd.

Burberry heeft tot heden meer dan 50 verschillende parfums en aftershaves uitgebracht en hebben sinds 2010 ook een cosmeticacollectie voor de vrouwen, namelijks "Burberry Beauty".

Burberry - luxe en distinctie
Toon Meer