Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Bvlgari Aftershave & Herengeur

Het Italiaanse modehuis Bvlgari werd rond het eind van de 19de eeuw gesticht en blijft tot heden nog steeds een marktleider voor colognes, aftershaves en accessoires. De naam Bvlgari komt van de Italiaanse vertaling voor de achternaam van de Griekse stichter, Sotirious Voulgaris. De eerste Bvlgari winkel was in de geboortestad van Voulgaris, in Paramythia, Griekenland. In 1884 verhuisde hij van Griekenland naar Corfu en dan door naar Napels en Rome, waar hij uiteindelijk Bvlgari gesticht heeft.

In 1905 openden Voulgaris en zijn zonen hun hoofdwinkel en dank dit werd Bvlgari snel een succesvolle en beroemde naam in luxeartikelen. Voulgaris' kleinzoon, Gianni, die in 1970 al voorzitter was, wilde dat Bvlgari een internationaal beroemde merknaam voor luxeartikelen werd en zo begon de internationale expansie van het bedrijf met nieuwe winkels in New York, Genève, Monte Carlo en Parijs - dit was het begin van een zeer lucratieve en welvarende tijd voor het bedrijf.

De eerste geur van Bvlgari werd in 1992 als een unisex geur gelanceerd, beter bekend als Eau Parfumee au The Vert. Deze unisex geur was eerst wat controversieel maar vond spoedig een publiek vol bewonderaars. Sindsdien heeft Bvlgari verschillende unisex geurtjes gelanceerd, maar natuurlijk ook geurtjes die specifiek aan de heren of vrouwen gericht zijn. Eén van hun eerste mannelijke geuren was Bvlgari Pour Homme (1996), de complimenterende mannelijke versie van het parfum Bvlgari Eau Fraiche (1997) en beide waren perfect voor het dagelijkse gebruik. Bvlgari heeft ook verschillende lijnen in hun assortiment van parfums en aftershaves zoals de verschillende Aqva Pour Homme en BLV geurtjes.

Andere populaire Bvlgari eau de toilettes en aftershaves voor heren; de aromatische accenten van Bvlgari Extreme Pour Homme (1999), de aquatische en pittige BLV Pour Homme (2001), de aromatisch houtige BLV Notte Pour Homme (2004), de aquatische citrus accenten van Aqva Marine (2008), de heerlijk houtige Bvlgari Man (2010) en de citrus-achtige houtige accenten van Aqva Amara (2014).

Bvlgari is ook als een belangrijke bijdrager in de publieke gemeenschap gevestigd. Tussen 2009 en 2011 doneerde Bvlgari rond de 13 miljoen euros aan Save The Children, wat deze liefdadigheidsorganisatie goed kon gebruiken voor de verdere ontwikkeling van meer dan 200 scholen voor minderbedeelde kinderen.
Toon Meer