Cacharel Aftershave & Herengeur

Modegigant Cacharel, gesticht door Jean Bousquet in 1962, heeft winkels in meer dan 9 verschillende landen met een hoofdkwartier in Istanbul. De naam Cacharel is afkomstig van een lokale omgangstaal in de Camargue regio van Frankrijk en heeft betrekking tot de Anas Querquedula, een kleine inheemse eend. De bekendheid van Cacharel kwam pas nadat één van hun roze shirts in 1963 op het voorblad van Elle gepubliceerd werd, sindsdien groeide de reputatie van Cacheral tot de modegigant die wij vandaag herkennen.

De vader van Bousquet verkoopte vroeger naaimachines en dank daardoor verbracht Bousquet zijn jongere jaren met kleding en kleermakerij, wat hij daarna ook aanving te studeren. Hij verbracht 2 jaren als een designer van vrouwenmode vooraleer hij zich in Parijs vestigde. Het succes van zijn eerste collectie kwam eigenlijk uit Le Marais en dat is ook waar Cacharel gesticht werd.

Cacharel volge na het succes in Elle, en van de lancering van de seersucker bloes, in de voetstappen van de concurrentie en dank dit werd Cacharel ook een bekende naam in de wereld van parfums. In 1978 gaf Bousquet de opdracht aan L'Oreal om het eerste parfum can Cacharel te maken, met de bedoeling om voornamelijk parfums voor vrouwen te produceren, en kort daarna werd Anais Anais gelanceerd. Het was en is nog steeds één van de meest vrouwelijke parfums met een bont bloemige geur. Voor de heren kwam werd in 2006 "Amor pour Homme" gelanceerd. Het is een mannelijke maar delicate, sensuele geur met een zacht aroma van rozen en ook een perfecte combinatie voor het bekende parfum voor vrouwen "Amor AMor".

Andere bekende Cacharel aftershaves en eau de colognes voor heren zijn "Amor pour Homme Sunshine", een zestige zomer cocktail, "Amor pour Homme Tentation", een iets diepere en warmere geur, en vergeet niet de originele "Cacharel pour Homme" van 1981, Cacharel's debuut voor de heren.

Cacharel - sinds 1962

Alle
RECENSIES BEKIJKEN
Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml Spray
(7)
Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml SprayMijn absolute favoriet
Rolf Waterman,
Beoorderling voor de "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml Spray" versie

Mijn absolute favoriet. Eens in een volle disco aangsproken door een leuke meid die mijn eau de toilette eerder die avond had geroken en nu eindelijk wist bij wie zodat ze kon vragen welk luchje het is. Werd een leuke avond!

Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml SprayHeerlijk luchtje!
P.den Boer,
Beoorderling voor de "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml Spray" versie

Dit luchtje stamt al uit de jaren 80 maar is nog steeds heerlijk en eigentijds.Ik had de supergrote verpakking voor een superprijs. En dat was het wachten waard.

Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml SprayBeste prijs en snel geleverd.
Roland.,
Beoorderling voor de "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml Spray" versie

Deze overheerlijke Cacharel gebruik ik al jaren. Hij ruikt lekker fris en was bij Parfumklik.nl superscherp geprijsd.

Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml SprayMijn favoriet al 30 jaar
leo walst,
Beoorderling voor de "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml Spray" versie

Cacharel is al 30 jaar mijn favoriet en gelukkig heeft Parfum-klik deze Eau de Toilette nog.Thanks for that

Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml SprayTopsite voor klassiekers
wilco Leenen,
Beoorderling voor de "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml Spray" versie

Eindelijk een site gevonden die meerdere klassiekers in hun bestand hebben. Je wordt op de hoogte gehouden via email van elke stap in de logistieke keten van je bestelling. Binnen een week werd het geleverd en het belangrijkste de originele !Je bouwt ook nog waardepunten op voor je volgende bestelling. Echt een aanrader ?.Tot de volgende bestelling.

Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml SprayOubollige maar uniek
Vikram Girjasing,
Beoorderling voor de "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml Spray" versie

Mijn vertrouwde geur is weer aangevuld! Deze oldtimer heeft zich binnen mijn familie al jaren bewezen. Ik merk dat de laatste generatie jongeren deze niet kennen dus dat maakt deze geur nu nog unieker!

Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml SprayCachrel Pour Hommes
Jan Sijnja,
Beoorderling voor de "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml Spray" versie

Frisse, wat scherpe geur. Moet je van houden natuurlijk. In ieder geval geen zoete slappe hap. Prima verstuiver overigens. Hele fijne nevel, met goede verdeling.

Cacharel tijdlijn

1980
2009
2006
1981
1981
Pour L'Homme
POUR L'HOMME

Pour L'Homme van Cacharel is een frisse houtige geur voor heren...

Cacharel
Collecties
VANAF
€31,65
Cacharel Pour L'Homme
POUR L'HOMMEPour L'Homme van Cacharel is een frisse houtige geur voor heren...