Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

David & Victoria Beckham Aftershave & Herengeur

Als één van de meest beroemde voetballers ter wereld heeft David Backham geen introductie nodig. Hij is ook beroemd voor zijn popster vrouw Victoria, zijn gedurfde kapsels en zijn multi-miljoen contract deals met globale maatschappijen en organisaties zoals Adidas en Gillette. David Beckham heeft echt de grenzen overstegen tussen voetbal als sport en als een promotioneel platform voor het steeds groeiende Beckham celebrity merk. Victoria Beckham vond haar beroemdheid met de popgroep Spice Girls. Het was haar gesofisticeerde outfits en verleidelijke gezichtsuitdrukkingen dat haar meer aandacht won dan de andere meiden van de groep, dit heeft uiteindelijk ook de aandacht van David Beckham aangetrokken.

Het aantrekkelijke paar ontmoette elkaar voor de eerste keer in 1997 en de media noemde hen meteen Posh en Becks, een naam die sindsdien is blijven hangen. Na hun huwelijk in 1999 begon het paar meteen aan de uitbreiding van hun family, beroemdheid en rijkdom. Victoria had ook een korte solo-carriere in de muziekindustrie, maar draaide haar attentie snel op een carriere in de mode-industrie. Victoria was al bekend als een globaal stijlicoon dus lanceerde ze naast haat model en editor carrieres ook haar eigen assortiment van accessoires, jeans, jurken en geurtjes.

Het assortiment van David & Victoria Beckham geurtjes heeft zich over de jaren natuurlijk goed uitgebreid en deze worden nu door Coty Inc. geproduceerd, een beauty producten fabrikant uit Frankrijk. De eerste mannelijke geur en aftershave van het Beckham assortiment was David Beckham's Instinct, gelanceerd in 2005. Deze aromatische fougere geur werd al snel een populaire aanvulling in de parfum collectie van de moderne man en deze geur zette ook de toon voor de toekomst van het mannelijke assortiment. Sindsdien hebben we beide mannelijke en vrouwelijke versies van de Beckham geurtjes gezien zoals Intimately Beckham (2006) en Signature (2008). Andere populaire geurtjes en aftershaves van David & Victoria Beckham zijn de aromatisch houtige Pure Instinct (2009), de balsamische en Orientaalse accenten van Intimately Yours (2010), de warme houtige accenten van David Beckham Homme (2011), de aromatisch houtige en fruitige accenten van The Essence (2012) en de heerlijk aquatische accenten van Classic Blue (2014).
Toon Meer