Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Diesel Aftershave & Herengeur

Diesel werd in 1978 door Renzo Rosso opgericht en het bedrijf is best bekend voor hun denim en geuren collecties. Het merk werd gesticht met de bedoeling om een toonaangevend modehuis te worden die hun producten specifiek aan de jongere generaties van consumenten richten en dit bracht hun veel populariteit. Het is ook met deze intentie dat Diesel innovatieve marketing strategieën begon te implementeren, zoals het gebruik van video-games als marketing platforms voor hun kledinglijn. Het bedrijf wordt beschouwd als de eerste ooit die haar kleding met dergelijke middelen op de markt bracht! Het was niet alleen Rosso's intenties die het merk zulke populariteit bracht, maar ook het creatieve genie van Wilbert Das, want zijn allereerste baan na het afronden van zijn studies was in feite om de herencollectie bij Diesel te ontwerpen, wat hem in 1993 ook de positie als creatieve directeur verdiende.

Doorheen de jaren heeft Diesel altijd hun producten aan jonge volwassenen gericht en zo ontstond ook hun eigenzinnige manier van presentatie en verpakking van producten, in het bijzonder in hun geuren collectie. Diesel producten zijn nu wereldwijd in meer dan 300 verschillende Diesel winkels en meer dan 5000 verschillende kettingwinkels terug te vinden. Diesel gaat zelfs zover dat ze hun producten zo in winkels organiseren dat de klanten met de winkelbedienden moeten spreken om iets te vinden, wat voor hun perfect is omdat ze zo de kans krijgen om de klant ook aan andere producten voor te stellen.

Diesel's allereerste geurtje was "Diesel", een unisex geur gelanceerd in 1996. Kort daarna bracht Diesel ook hun eerste mannelijk geurtje uit, Plus Plus Masculine (1997), een Orientaals warme en houtige geur perfect voor de jongere generatie. Andere populaire Diesel geurtjes en aftershaves voor heren zijn de aromatisch frisse en pittige Green Masculine (2003), de aromatische fougere accenten van Fuel For Life (2007), de Orientaals houtige en citrus accenten van Only The Brave (2009), de pittige maar delicate aquatische accenten van Fuel For Life Summer (2010) en de zoete fruitige accenten van Only The Brave Tattoo (2012).

Diesel – be young, be daring.
Toon Meer