€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Dolce & Gabbana Aftershave & Herengeur

Domenico Dolce en Stefano Gabbana zijn het dynamische duo achter Dolce & Gabbana, één van de grootste en meest bekende modehuizen in de wereld. Deze twee hebben niet altijd samengewerkt, het was eigenlijk Domenico die eerst het modehuis in zijn naam had en later kwam Stefano er als nieuwe partner bij, daarom de naam Dolce & Gabbana, ook D & G genoemd. De eerste paar collecties waren niet al te populair, maar hun vierde collectie kreeg wereldwijde beroemdheid dank de zogenoemde outfit transformaties omdat de kledingstukken met een handleiding kwamen die 7 verschillende mogelijke outfits met 1 kledingstuk toonden.

Naast hun succesvolle carrière in dames- en herenmode hebben D & G ook collecties van cosmetica, accessoires, parfums en aftershaves gecreëerd. Tussen 1992 en 1998 hebben ze verschillende bruidscollecties gelanceerd en tussen 1994 en 1999 hebben Dolce & Gabbana ook een Home collectie opgebouwd. De sterke identiteit van D & G heeft zich over de jaren geëvolueerd maar het modehuis heeft nooit hun roots vergeten, zeker niet wat de damesmode betreft. Het heeft een onmiskenbare stijl, D & G is een merk met contrasterende elementen.

In 2012 werden de labels Dolce & Gabbana en D & G samengevoegd, daarom dat sommige van hun geurtjes een iets ander label dragen. Eén van de meest succesvolle collecties van geurtjes was het D & G Anthology assortiment. Deze geurtjes werden allemaal door beroemdheden geadverteerd. Naomi Campbell, Eva Herzigova en Claudia Schiffer zijn de meest bekende modellen die ook naakt voor D & G gefotografeerd werden. Voor de heren waren er modellen zoals Noah Mills, Fernando Fernanes en Tyson Ballou. De collectie vond inspiratie in de verschillende tekens van tarotkaarten.

Dolce & Gabbana hebben een uitgebreide collectie van parfums en aftershaves met iets voor iedere smaak, jong of oud. Hun eerste geurtje, D & G for Women, werd in 1992 gelanceerd. De mannelijke versie van deze geur werd ons in 1994 voorgesteld, Dolce & Gabbana pour Homme, een aromatische fougere geur met een mengeling van sensuele mannelijke accenten. Andere populaire geurtjes voor heren zijn de orientaals houtige en balsamische accenten van By (1997), de aromatisch houtige en citrus accenten van Masculine (1999), de pittige en aromatische accenten van Light Blue pour Homme (2007), de heerlijk houtige accenten van The One (2008), de warme zoete accenten van Anthology La Force 11 (2009) en de aquatische accenten van The One Sport (2012).
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.