Elizabeth Arden Aftershave & Herengeur

Elizabeth Arden staat vooral bekend om haar huidverzorgingsproducten en cosmetica, maar het merk heeft ook lekkere geurtjes voor mannen uitgebracht. Bekijk de parfumcollectie van Elizabeth Arden, waaronder aftershave en cadeausets tegen geweldige prijzen.

De geschiedenis van Elizabeth Arden

Elizabeth Arden heeft meer dan 100 jaar een revolutie teweeg te gebracht in de schoonheidsindustrie vanaf. Dit begon op de dag dat ze haar Red Door Salon op Fifth Avenue in New York in 1912 opende, het merk is een internationaal succes geworden.
Elizabeth Arden-producten, variërend van huidverzorgingsproducten en cosmetica tot parfums en geschenksets, zijn innovatief en hebben het huid- en schoonheidsregime wereldwijd getransformeerd. Het merk lanceerde zijn eerste geurtje voor mannen, Arden Men Sandalwood, in 1956. Dit is een orieëntaals en houtachtige aroma. Als je op zoek bent naar je volgende goedkope Elizabeth Arden-product, dan zit je bij Parfum Klik goed. Wij hebben een breed Elizabeth Arden assortiment voor voordelige prijzen.

RECENSIES BEKIJKEN
Elizabeth Arden Arden Men Sandalwood Eau de Cologne 100ml Spray
(1)
Elizabeth Arden Arden Men Sandalwood Eau de Cologne 100ml SprayE. Arden Men Sandalwood Eau de Cologne
Anna Maria Raven,
Beoorderling voor de "Elizabeth Arden Arden Men Sandalwood Eau de Cologne 100ml Spray" versie

Hoewel ik een vrouw ben, bestel ik regelmatig mannengeuren, zo ook deze heerlijk Sandalwood. Ik zou niet weten waar ik de geur Sandalwood zou kunnen kopen, dus ben waanzinnig blij dat Parfum Klik deze geur aanbiedt.

Elizabeth Arden tijdlijn

1955
2007
2006
2006
Daytona
DAYTONA

Een verfijnde geur met sommige van de beste beschikbare...

1956
1956
Arden Men Sandalwood
ARDEN MEN SANDALWOOD

Arden Men Sandalwood door Elizabeth Arden is een Oriëntaals...

Elizabeth Arden
Collecties
VANAF
€11,75
Elizabeth Arden Daytona
DAYTONAEen verfijnde geur met sommige van de beste beschikbare...