€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Elizabeth Taylor Aftershave & Herengeur

Elizabeth Taylor was op 12-jarige leeftijd een bekende kinderster, met name door haar optreden in MGM's National Velvet. Het duurde niet lang voor ze critici verbaasde met haar vertolking van volwassenere rollen in films zoals Giant (1995), Raintree Country (1957) en Butterfield 8 (1960). Van 1958 tot en met 1968 was ze niet uit de filmwereld weg te denken. Haar schone en verleidelijke persona werd bewonderd door velen. Naast haar grote rollen op het scherm werd er ook veel aandacht aan haar besteedt buiten haar filmrollen. Voornamelijk door haar meerdere huwelijken met beroemde, rijke mannen en haar gezondheidsproblemen. Elizabeth's leven was spannender dan welke film ze in heeft gespeeld.
In de jaren 90 ontwikkelde ze een succesvolle geurencollectie die vandaag de dag nog steeds in populariteit groeit.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.