€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Estée Lauder Aftershave & Herengeur

Estée Lauder heeft een beperkte collectie van mannengeurtjes en hier bij Parfum Klik bieden we ze voor geweldige prijzen. Bekijk onze selectie van Estée Lauder voor heren, inclusief Intuition en voeg een prachtige aftershave toe aan je verzameling.

Wie is Estée Lauder?

Het huis van Estée Lauder is veel eerder opgericht dan de meeste aftershave- en parfumbedrijven en was een van de grondleggers van cosmetica, schoonheid en parfum voor zowel mannen als vrouwen. Het bedrijf, oorspronkelijk opgericht door Joseph Lauder en zijn vrouw Estée Lauder in 1946, is tegenwoordig één van de meest toonaangevende fabrikanten en marketeers van prestigieuze huidverzorgingsproducten, make-up, geur- en haarverzorgingsproducten.
Estée Lauder is het moederbedrijf van vele anderen, die geweldige cosmetica en geuren biedt voor zowel mannen als vrouwen, waaronder Aramis en Clinique. Omdat de zoon en kleinzoon van Lauder nauw betrokken zijn bij het bedrijf, worden de behoeften van de mannelijke klant evenveel in beschouwing genomen als die van de vrouwelijke klanten, die prachtige colognes en andere producten voor mannen produceren.
Als je op zoek bent naar een nieuwe geur, bekijk dan ons assortiment van Estée Lauder aftershaves.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.