€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Giorgio Armani Aftershave & Herengeur

Het modehuis van Giorgio Armani werd in 1975 gesticht en heeft sindsdien wereldwijde beroemdheid genoten dank hun stijl en kwaliteit. Giorgio Armani won in 2001 de award voor meest succesvolle designer. Zijn mode-imperium heeft nu meer dan 3000 winkels in 37 verschillende landen die een breed scala van producten verkopen zoals kleding, accessoires en cosmetica. na hun lancering van een brillencollectie in 1988 brede het bedrijf zich uit met een collectie van luxe geschenken in 1989 en dan in 1991 kwam A/X Armani Exchange als nog een verdere nieuwkomer in de Armani collecties.

Giorgio Armani heeft nu meerdere collecties zoals Giorgio Armani, Collezione, Emporio Armani, A/X Armani Exchange, Armani Accessori en Armani Junior, waarvan de kledingstukken ieder jaar op de Milan Modeweek gepresenteerd worden. Een ander populair onderdeel van Armani is hun assortiment van geurtjes voor heren, met een fraai assortiment van aftershaves en eau de toilettes voor iedere gelegenheid. Hun eerste geurtje voor heren was Armani Eau pour Homme, gelanceerd in 1984. Andere populaire geurtjes in het assortiment voor de heren zijn de aromatische en aquatische Acqua Di Gio (1996), de pittig warme Armani Mania (2002), de heerlijk Orientaalse accenten van Armani Code (2004), de elegante citrus accenten van Armani Code Summer (2009), de aquatisch houtige accenten van Acqua Di Gio Essenza (2012), de delicate poederige accenten van Eau de Nuit (2013) en de aromatisch frisse accenten van Armani Code Ice (2014).
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.