€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Gucci Aftershave & Herengeur

Gucci is een luxe modemerk dat werd opgericht door Guccio Gucci in 1921. Als jongeheer werkt hij in Londen als liftboy. Toen hij werkzaam was in het luxe Savoy Hotel merkte hij de mooie kleding en merkkoffers van de mannen en vrouwen op. Gucci had een oog voor detail en verkocht toen hij terug in Italië was reistassen en luxe lederen producten net zoals hij ze gezien had. Hij kreeg al snel een goede reputatie voor het maken van kleding van goede kwaliteit en ontwerpen, omdat hij de beste vakmannen inhuurde die hij zich kon veroorloven. Naast vrouwenkleding ontwerpt Gucci een scala aan pakken, shirts, broeken, riemen, stropdassen en schoenen voor mannen. Guccie creert luxe horloges die Italiaanse flair samenbrengt met Zwitsers vakmanschap.

In 1976 bracht Gucci hun eerste mannengeur, Gucci Pour Homme, uit. Na deze launch volgde er meerde Gucci mannengeuren. Onze favoriete mannengeuren zijn onder andere Gucci by Gucci Pour Homme (2008) Een mannelijke, klassieke diepe geur met noten van bergamot, cypress, patchouli, amber en elemi. Perfect voor 's nachts en voor speelse momenten. Pour Homme II (2007) is een lichte variatie van de Gucci Pour Homme geur. De geur opent met frisse noten van vioolblad en bergamot. Het hart is een mix van kruiden, olijfboom, tabakbladeren, muskus en mirte. Een eenvoudige geur die geschikt voor overdag en 's nachts is.

In 2011 werd Gucci Guilty Pour Homme door Gucci uitgebracht. Een charismatische geur perfect voor de moderne man die weet wat hij wilt en hoe hij dat zal krijgen. Het ontwerp van de fles is mannelijk met accenten van koel metaal en zwaar glas. Dit wordt afgemaakt met het GG logo in het midden waar je de vloeistof doorheen kan zien.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.