€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Guerlain Aftershave & Herengeur

Als je een fan bent van Guerlain aftershave, zoek dan niet verder. Bij Parfum Klik hebben we een uitgebreide collectie geurtjes, colognes en geschenksets van Guerlain tegen zeer voordelige prijzen.

Guerlain werd opgericht in 1828 door Pierre-François Guerlain. Het is een enorm invloedrijk en gerespecteerd merk in de parfumwereld. Hun parfums worden door velen beschouwd als een hoeksteen van de moderne parfumerie. Onder hun bekendste Guerlain-colognes, aftershaves en geurtjes voor mannen, vinden we de bosrijke Vetiver (1961 ) en L'Homme Ideal (2014).

Na enige tijd in Engeland te hebben doorgebracht, waar hij een wetenschappelijke opleiding kreeg, begon de jonge scheikundige azijn en parfum te verkopen aan de rue de Rivoli bij zijn terugkeer naar Parijs. Als een getrainde chemicus ontdekte hij al snel hoe hij zijn eigen geuren kon maken en dit was het begin van Guerlain. Hij werd al snel een van de meest gevierde parfumeurs in Frankrijk.
Na het overlijden van de oorspronkelijke Guerlain in 1864 bleef het bedrijf meer dan een eeuw in de familie. Jacques Guerlain (1900-1955) creëerde veel van de meest bekende damesparfums , maar dat was nog niet het einde. Toen zijn kleinzoon Jean Paul Guerlain het in 1950 overnam, richtteGuerlain zich ook op luchtjes voor mannen en colognes.

Guerlain werd in 1994 overgenomen door LVMH, het luxe conglomeraat en er werden nieuwe parfumeurs binnengebracht, waaronder Olivier Cresp en Thierry Wasser.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.