Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Hermès Aftershave & Herengeur

Hermès is een bedrijf dat werd opgericht in 1837 door Thierry Hermès. Het originele Hermès bedrijf creëerde harnassen voor nobele paarden uit Parijs. Ze stonden bekend om hun uitmuntende vakmanschap en de goede kwaliteit van de ledere goederen. Na het overlijden van Thierry name zijn zoon het bedrijf over en verhuisde het naar de, nu beroemde, 24 Faubourg Saint-Honoré in Paris. Hij begon zadels en tassen te verkopen. Charles-Émile Hermès liet het bedrijf aan zijn zonen na die binnen Europa uitbreidde. Begin 20e eeuw begon de Hermès familie zadels aan de Russische Tsaar te verkopen. Ze waren de eerste in Frankrijk die ritsen voor kleding en tassen begonnen te gebruiken aangezien zij in bezit waren van de exclusieve rechten van deze, toen nieuwe, uitvinden. In 1922 bracht het bedrijf de eerste handtas uit, een product waar ze nu bekend om staan. Het merk heeft een ongelofelijk succes gehad en begon de focus te verschuiven naar handtassen en sjaals.

De eerste mannengeur, Equipage, werd pas uitgebracht in 1970. Dit is een energieke geur met citrus, kruiden en zeldzaam hout. Tegen die tijd hadden ze hun kenmerkende verpakking al geïntroduceerd, de oranje doos met paard en wagen logo. De volgende stap qua mannengeuren was de komst van de nu legendarische Terre D'Hermes (2006). Met deze geur zette ze de traditie van het gebruik van hout en citrus voort. Terre D'Hermes is een zeer populaire, complexe geur die op de huid ontwikkelt met noten van sinaasappel, peper, patchouli, ooievaarsbek, hout en benzoë. Deze geur wordt ook uitgebracht in limited edition varianten zoals de frissere Terre d'Hermes Eau Tres Fraiche de hout met frisse citrusvruchten zoals grapefruit mengt.

Hermès blijft uitbreiden en in 2015 werkte ze samen met Apple om speciale leder uitvoeringen van de Apple Watch te creëren. Dit zet een geweldige traditie van Hermès horloges voort die sinds de jaren 30 gemaakt worden.
Toon Meer