Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Hugo Boss Aftershave & Herengeur

Hugo Boss aftershave is populair als het aankomt op mannengeurtjes en het is niet moeilijk om te zien waarom. Het heerlijk ruikende assortiment bevat de bestseller Boss Bottled , Hugo , Boss Bottled Oud, en geschenksets voor mannen. Bekijk onze geweldige selectie Hugo Boss-geurtjes en voeg er één toe aan je verzameling.

Wie is Hugo Boss?

Hugo Boss heeft een snelgroeiend emperium opgestart in 1924. Het Duitse modehuis heeft wereldwijd succes geboekt, het bewijs hiervan zijn de vele prestigieuze modeshows en zijn herenkledingcollectie die is uitgebreid met verschillende collecties; Boss Orange, Boss Selection, Boss Green en Hugo.
In 1985 bracht Hugo Boss zijn eerste luchtje voor mannen uit, Boss Number One, een fougére cologne met honing en tabak, destijds een enorm groot succes. Alle luchtjes die Hugo Boss aanvankelijk op de mark bracht waren voor mannen. Tegenwoordig biedt het merk luchtjes voor zowel mannen als vrouwen en u kunt bij Parfum Klik terecht voor Hugo Boss Eau de Toilette, aftershave en parfum, allemaal tegen lage prijzen.
Toon Meer