€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Hugo Boss Aftershave & Herengeur

Hugo Boss aftershave is populair als het aankomt op mannengeurtjes en het is niet moeilijk om te zien waarom. Het heerlijk ruikende assortiment bevat de bestseller Boss Bottled , Hugo , Boss Bottled Oud, en geschenksets voor mannen. Bekijk onze geweldige selectie Hugo Boss-geurtjes en voeg er één toe aan je verzameling.

Wie is Hugo Boss?

Hugo Boss heeft een snelgroeiend emperium opgestart in 1924. Het Duitse modehuis heeft wereldwijd succes geboekt, het bewijs hiervan zijn de vele prestigieuze modeshows en zijn herenkledingcollectie die is uitgebreid met verschillende collecties; Boss Orange, Boss Selection, Boss Green en Hugo.
In 1985 bracht Hugo Boss zijn eerste luchtje voor mannen uit, Boss Number One, een fougére cologne met honing en tabak, destijds een enorm groot succes. Alle luchtjes die Hugo Boss aanvankelijk op de mark bracht waren voor mannen. Tegenwoordig biedt het merk luchtjes voor zowel mannen als vrouwen en u kunt bij Parfum Klik terecht voor Hugo Boss Eau de Toilette, aftershave en parfum, allemaal tegen lage prijzen.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.