Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Issey Miyake Aftershave & Herengeur

Als je op zoek bent naar een fris mannelijk geurtje, bekijk dan ons assortiment aftershave voor heren van Issey Miyake. We hebben de collectie herenluchtjes voor voordelige prijzen met naast aftershaves ook colognes en geschenksets die moeilijk te weerstaan zijn.

Wie is Issey Miyake?

Issey Miyake is een Japanse ontwerper, die vooral bekend staat om zijn fantasierijke damesmode en zijn populaire luchtjes. Hij werd beroemd in de jaren '90 en afgezien van de heerlijke parfums heeft hij ook kostuums voor balletvoorstellingen ontworpen, revolutionaire naaimachine computers gemaakt en zelfs de kenmerkende coltrui van Apple Mastermind Steve Jobs, die hij bijna elke dag droeg.
Al vanaf het begin is hij geobsedeerd door stof, vooral door de traditionele plooien. Zijn ontwerpen combineren traditionele- en moderne stijlen. Naast zijn innovatieve modecreaties heeft Issey Miyake ook een reeks colognes en luchtjes gemaakt, die vaak fris zijn met een minimalistische samenstelling. Issey Miyake bracht aftershaves uit in 1994 met L'Eau d'Issey Pour Homme , een frisse mannelijke geur, die tot op heden een van de bestsellers van het merk is. Bekijk onze goedkope Issey Miyake geurtjes voor mannen, waaronder L'Eau d'Issey Homme Intense (2007) en Oceanic Expedition (2015).
Toon Meer