Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

James Bond Aftershave & Herengeur

James Bond, ookwel bekend als 007, is een fictief karakter die te zien is meerdere populaire films.

Ian Fleming, het brein achter James Bond, schreef verscheidene romans over een aantrekkelijke geheimagent die op één of andere manier altijd in de problemen kwam. De eerste Bond film kwam uit in 1962 en de serie is nu ''s werelds langstlopende franchise.

James Bond is een geheimagent die werkt voor de Britse overheid. Hij is een zeer interessant persoon; een womanizer die gokt, vodka martini's drinkt (shaken, not stirred), rookt en een voorliefde voor snelle auto's heeft. Hij is in rond de 30/40 jaar, bekwaam in gevecht en is een buitengewone scherpschutter. Er is niet veel wat Bond niet kan, hij kan goed skiën, zwemmen en golfen. Daarnaast krijgt hij altijd de slechterik te pakken (en de vrouwen).

Meerdere bekende acteurs hebben James Bond gespeeld. De eerste was Sean Connery (die voor deze rol totaal niet beroemd was), Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan en Daniel Craig.

De eerste James Bond geur werd uitgebracht in 2012. Alle 007 geuren zijn verpakt in een verfijnde flacon die het thuis is voor een sexy, verleidelijke geur. De originele 007 (2012) is een aromatisch en houtige geur die mannelijke houten en vetiver samenbrengt met appel lavendel en geranium. Ocean Royale (2013) is een frisse, aquatische geur met noten van frisse limoen, bergamot, zeewier, hout en zelfs Jamaicaanse koffie. De Jamaicaanse koffie is een binnenonsje van Ian Flemings aangezien Jamaica zijn favoriete vakantieland is.
Toon Meer