€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Jean Paul Gaultier Aftershave & Herengeur

Jean Paul Gaultier heeft een enorme collectie aftershaves voor mannen. Bij Parfum Klik hebben we een uitstekend assortiment aan luchtjes van Jean Paul Gaultier voor mannen tegen lage prijzen, inclusief geschenksets, lotions en aftershave. Bekijk onze selectie en koop vandaag nog producten met tot 75% korting op de adviesprijs.

Wie is Jean Paul Gaultier?

De beruchte Franse modeontwerper heeft de mode-industrie overgenomen vanaf het moment dat hij op 18-jarige leeftijd succesvol werd. Hij kreeg al snel naam als iemand die ervan houdt zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden en zijn fans en de pers te verrassen met zijn creaties.
Een deel van zijn werk is direct herkenbaar, vooral zijn ontwerpen voor beroemdheden als Kylie Minogue op haar wereldtour in 2008. Jean Paul Gaultier luchtjes zijn hier geen uitzondering op. De eerste aftershave voor mannen was Le Male , nadat deze succesvol bleek bracht Gaultier nog een luchtje uit, namelijk een damesluchtje 'Classique'. Gaultier houdt dingen graag vrij eenvoudig en heeft daarom slechts 4 of 5 verschillende collecties parfums voor zowel mannen als vrouwen; er zijn echter wel meer dan 70 verschillende versies van deze collecties, dus er is genoeg keuze. Enkele van de bekendste parfums voor mannen zijn Fleur du Mâle (2007) en Kokorico (2011).
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.