€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Jean Paul Gaultier Aftershave & Herengeur

Een van Frankrijks bekendste exporteurs, Jean Paul Gaultier is meer dan alleen een mode figuur. In het VK is hij het best bekend voor zijn kitsch TV series, Eurotrash, die hij presenteerde met landgenoot Antoine de Caunes, in de jaren 90.

Geboren op 24 april in 1952 in Acueil, Frankrijk. Gaultier begon zijn carrière in 1970 als een ontwerper assistent bij Pierre Cardin. Gevolgd door een baantje bij Jean Patou (hij werkte onder Michel Gomez) en een terugkeer naar Cardin. In 1976 besloot hij zijn eigen merk op te richten.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.