Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Jean Paul Gaultier Aftershave & Herengeur

Jean Paul Gaultier heeft een enorme collectie aftershaves voor mannen. Bij Parfum Klik hebben we een uitstekend assortiment aan luchtjes van Jean Paul Gaultier voor mannen tegen lage prijzen, inclusief geschenksets, lotions en aftershave. Bekijk onze selectie en koop vandaag nog producten met tot 75% korting op de adviesprijs.

Wie is Jean Paul Gaultier?

De beruchte Franse modeontwerper heeft de mode-industrie overgenomen vanaf het moment dat hij op 18-jarige leeftijd succesvol werd. Hij kreeg al snel naam als iemand die ervan houdt zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden en zijn fans en de pers te verrassen met zijn creaties.
Een deel van zijn werk is direct herkenbaar, vooral zijn ontwerpen voor beroemdheden als Kylie Minogue op haar wereldtour in 2008. Jean Paul Gaultier luchtjes zijn hier geen uitzondering op. De eerste aftershave voor mannen was Le Male , nadat deze succesvol bleek bracht Gaultier nog een luchtje uit, namelijk een damesluchtje 'Classique'. Gaultier houdt dingen graag vrij eenvoudig en heeft daarom slechts 4 of 5 verschillende collecties parfums voor zowel mannen als vrouwen; er zijn echter wel meer dan 70 verschillende versies van deze collecties, dus er is genoeg keuze. Enkele van de bekendste parfums voor mannen zijn Fleur du Mâle (2007) en Kokorico (2011).
Toon Meer