Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Jimmy Choo Aftershave & Herengeur

Jimmy Choo is één van de meest iconische labels voor dames en herenmode met meer dan 150 winkels in 32 verschillende landen. De Jimmy Choo producten worden ook in sommige van de meest prestigieuze speciaalzaken verkocht en dit al sinds de lancering van het modemerk in 1996. De eerste winkel werd op Motcomb Street in Londen geopend, met verdere aanvullingen in een aantal van de meest prestigieuze multi-brand winkels in de wereld.

Twee jaren later, tijdens de uitbreiding naar de Verenigde Staten toe, opende Jimmy Choo nog twee meer winkels in New York en Beverly Hills. De internationale uitbreiding bracht ook nieuwe winkels in sommige van de meest luxueuze shopping-bestemmingen zoals Sloane Street and Bon Street in Londen, Avenue Montaigne in Paris, Via Condotti in Rome, Madison Avenue in New York, Rodeo Drive in Beverly Hills en Ginza in Tokyo.

Na het afstuderen begon Choo zijn werk in een winkel in Hackney die hij in 1986 opende. Zijn vakmanschap en ontwerpen werden al snel door zowel mannen als vrouwen opgemerkt en zijn creaties werden op niet minder dan acht pagina's in een 1988 uitgave van Vogue gepubliceerd. Het Jimmy Choo label werd door 3 oprichters gesticht; Jimmy Choo zelf, zijn kozijn Sandra Choi en Tamara Mellon OBE. De sexy gesneden en modieuze ontwerpen in combinatie met buitengewoon Italiaans vakmanschap raakte snel een snaar met een verfijnd clientèle en de eerste collectie genoot daarom ook onmiddellijk van groot succes.

Jimmy Choo bieden niet alleen een uitgebreid assortiment van herenschoenen met uitzonderlijke kwaliteit aan, ze bieden ook de nieuwste trends aan in heren accessoires en tassen. In 2001 verkochte Choo zijn 50% aandeel in het bedrijf voor circa 12,5 miljoen euros en sindsdien concentreerd hij zich meer op de uitbreiding van de Jimmy Choo Couture lijn die onder licentie van Jimmy Choo Ltd geproduceerd wordt. Wij zijn ook benieuwd naar de toekomstige uitbreiding van de Jimmy Choo geurtjes en aftershaves voor heren, zeker nadat wij de aromatisch zoete en mannelijke mengeling van accenten van Jimmy Choo Man (2014) geroken hebben, een heerlijk machtige en gesofisticeerde geur voor de moderne man.
Toon Meer