Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

John Varvatos Aftershave & Herengeur

John Varvatos werd geboren in Detroit in 1966. De oorsprong van zijn familie komt uit het Griekse eiland Kefalonia, waar de exotische naam Varvatos vandaan komt.

Varvatos begon bij Ralph Lauren Polo te werken toen hij slechts 17 jaar oud was. Nadat hij genoeg ervaring had verliet hij het bedrijf in 1990 om bij Calvin Klein als hoofd van de mannenmode te werken. Hij was met enkele anderen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de boxershorts.

In 1995 keerde Varvatos terug naar Ralph Lauren, deze keer als hoofd van alle mannenmode, waar hij de Polo Jeans Company oprichtte.

Nadat hij 16 jaar voor andere bedrijven had gewerkt, besloot hij zijn eigen bedrijf en merk op te richten in 1999. Het bedrijf begon met een kledinglijn die in 2000 uitgebracht werd in New York. Later dat jaar opende hij zijn eerste boetiek in diezelfde stad.

Zijn eigen modehuis maakt kleren, schoenen, tassen en oogmode, maar Varvatos werkt ook met andere merken om limited editions uit te brengen. Hieronder valt zijn samenwerking met Converse en het autobedrijf Chrysler – een limited edition Chrysler 300 werd uitgebracht.

De eerste geur van John Varvatos werd uitgebracht in 2004 en droeg de naam 'John Varvatos'. Het werd gepresenteerd in een simpele, toch stijlvolle flacon geinspireerd op de Varvatos Rock en Roll stijl. De geur bevat noten van leder, pruimen en vijgen.

Één van de best verkochte geuren van Varvatos is Artisan. Deze aftershave werd op de markt gebracht in 2009 en is een citrus-achtige geur. Ontworpen met lente en frisse lucht in gedachten, deze geur heeft een flesje met materiaal eromheen.
Toon Meer