Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Joop! Aftershave & Herengeur

Joop is een Duitse modemerk dat opgericht werd door artiest en modeontwerper Wolfgang Joop. Hij startte zijn bedrijf begin jaren 80 na werkzaam te zijn als freelance ontwerper en hij bekend werd voor zijn gebruik van bont. Het Joop! label bevat een uitroepteken, wat er voor zorgt dat zijn naam net iets anders dan zijn achternaam is. De eerste kledingcollectie voor mannen werd uitgebracht in 1985 en de eerste Joop! cologne in 1987.

Joop staat zonder twijfel het bekendst om hun mannengeuren in felle verpakkingen. JOOP! Homme (1989) is een herkenbare geur verpakt in een paarse flacon die een sensueel aroma van frisse bloemen, kruiden en vanille bevat. Het staat bekend om zijn langdurigheid en sterkte. Wij raden het niet aan om meer dan twee pompjes te gebruik als je niet wilt dat de hele wereld weet dat je JOOP! draagt. De mannelijke, doch zoete geur, is een favoriet voor vele avontuurlijke mannen. Er zijn veel andere varianten uitgebracht zoals Joop! Homme Wild (2009) en de zeer intense Joop! Homme Extreme (2014). Een andere populaire Joop geur voor mannen zijn Joop! Jump (2005), een energieke aromatische fougere geur en Joop! Go! (2006), die noten van rabarber en bittere sinaasappel met een muskusachtig basis mengt.

Wolfgang Joop verliet het merk in het nieuwe millennium en is nu werkzaam met zijn nieuwe merk, WUNDERKIND. Het merk blijft geïnspireerd door zijn opvallende creaties.
Toon Meer