Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Kenneth Cole Aftershave & Herengeur

Kenneth Cole is een Amerikaanse modeontwerper die bekend staat om zijn schoenen en zijn werk voor zijn eigen mode-label Kenneth Cole Productions, Unlisted en Reaction Kenneth Cole, en zijn geuren.

Cole had net zijn familiebedrijf verlaten en wou heel graag zijn eerste schoenencollectie tentoonstellen tijdens de New York markt week, waar ontwerpers en detailhandelaren hun nieuwe collecties adverteren. Helaas had hij niet genoeg geld om een plek te huren in het Hilton hotel, waar de markt werk gehouden werd. Cole huurde een trailer en parkeerde het buiten het hotel om zijn schoenen te laten zien. Het bleek dat het alleen mogelijk was om buiten te parkeren als de plek gebruikt zou worden voor een film of TV productie en daarom veranderde hij de naam van zijn bedrijf naar Kenneth Cole Productions en huurde een filmploeg om hem te volgen. Hij verkocht duizenden schoenen binnen enkele dagen en dat was het begin van zijn eigen bedrijf. Het beeldmateriaal werd eindigde in de film “Birth Of A Shoe Company”. Dit was het begin voor het Kenneth Cole mode-imperium en naast schoenen zijn er vandaag de dag ook kleding en accessoires beschikbaar.

De eerste Kenneth Cole geur werd uitgebracht in met de naam Kenneth Cole, met twee verschillende varianten voor zowel mannen als vrouwen. Sindsdien heeft Cole meerdere populaire geuren en aftershaves uitgebracht, waaronder de frisse en metropolitaanse Vintage Black (2009) met noten van limoen, grapefruit ondersteund door witte peper en tequila. De kruidige Connected (2011) met vers fruit, eikenmos, tabak en drijfhout verpakt in een koele metalen flacon.
Toon Meer