€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Kenzo Aftershave & Herengeur

Kenzo werd in 1970 door Japanse ontwerper Takada Kenzo gesticht. In 1964 verhuisde Kenzo naar Parijs waar hij zijn eerste boetiek opende, Jungle Jap, en zo begon hij zijn legende als een toonaangevende avant-garde mode-ontwerper. Zijn ontwerpen zijn bekend voor hun eigenzinnige motieven en kleurencombinaties. Kenzo is nu misschien wel in de handen van LVMH (Louis Vuitton, Moët, Hennessy), maar de passie achter het merk blijft nog steeds hetzelfde dank ontwerpers zoals Humberto Leon en Carol Lim, die de avant-garde designs van Kenzo trouw blijven.

In 1983 nam Kenzo zijn eerste stap in de richting van herenmode, met een collectie voor de moderne en gedurfde man. Het duurde natuurlijk wat om zich in de herenmode te ontwikkelen, maar Kenzo zag al snel een kans dat hem ook de mogelijkheid gaf om collecties voor kinderen en huiswaren te ontwikkelen. Na deze uitbreiding ging Kenzo in 1999 op pensioen, maar hij werkt nog steeds voor Kenzo in de achtergrond en geeft van tijd tot tijd een nieuw idee aan de hoofd-ontwerpers door zodat alle Kenzo producten en collecties ook zo avant-garde en tijdloos blijven.

Kenzo introduceerde in 1991 zijn eerste geur voor heren, Kenzo Pour Homme, een aromatisch aquatische geur in een modern blauw flesje. Andere populaire geurtjes en aftershaves in de Kenzo collectie voor heren zijn de pittig warme Jungle Homme (1998), de aromatische citrus accenten van L'Eau Par Kenzo Pour Homme (1999), de frisse houtige accenten van Tokyo (2007), de aromatisch houtige L'Eau Par Kenzo Eau Indigo (2009) en de pittige frisse accenten van Kenzo Homme Sport (2012).
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.