De Eind Zomer Uitverkoop is begonnen!! Al onze producten zijn afgeprijsd! Tot 75% KORTING

Kylie Minogue Aftershave & Herengeur

Kylie Minogue vond eerst beroemdheid toen ze als actrice de rol van Charlene in Neighbours speelde, sindsdien heeft Kylie met haar zachte uitstraling, aard en persoonlijkheid de wereld veroverd. Ze is niet alleen een inspiratie voor vrouwen de wereld over maar ook één van de meest iconische vrouwelijke beroemdheden. Kylie begon haar
muziekcarrière toen ze nog maar 19 jaar oud was en nam haar eerste lied op in 1987 - Locomotion. Vanaf 1990 ontwikkelde Kylie's muziekcarrière zich in een heel succesvol verhaal met verschillende liedjes die iedere keer weer in de top van de hitlijsten terecht kwamen, dit ook dank hulp van zulke artiesten zoals Nick Cave, Robbie Williams en The Pet Shop Boys. Kylie speelde ook een sterke rol in de blockbuster Moulin Rouge.

Kylie is sensueel maar toch zoet, sexy en charmant. Ze is delicaat maar ook een sterke, verleidelijke en glamoureuze vrouw. Alle parfums van Kylie weerspiegelen deze aard en persoonlijkheid. Ze werd ook meerdere malen verkozen als één van de heetste vrouwen van alle tijd, in tijdschriften voor mannen zoals FHM en genoot zo zelfs van nog meer media-aandacht. Kylie is ook een heel succesvolle zakenvrouw en entrepeneur en heeft jarenlang haar eigen wereld opgebouwd.

In 2009 lanceerde Kylie haar eerste geur voor heren, namelijks Inverse, met een verleidelijk mannelijke mengeling van accenten zoals warme ambers, zoete mandarijn, peper en kostbare houtsoorten. Het is een complexe geur voor sensuele en moderne heren vol van zelfvertrouwen, een perfecte keuze voor de charismatische man. Minogue gelooft in deze geur en zegt dat de tijd rijp was om haar eerste geur voor heren te lanceren. Ze wilde iets voor de hedendaagse man produceren want haar wereld is vol van knappe mannen die gelukkig zijn om stereotypen te vergeten en iets heel onconventioneel te kiezen en dit is wat ze met deze prachtige geur wou bereiken.

Alle
Kylie Minogue
Collecties