Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

L'Occitane en Provence Aftershave & Herengeur

L'Occitane werd in 1976 opgericht door Olivier Baussan die de kunst van het maken van traditionele Franse zeep terug wou brengen. In 1978 opende hij zijn eerste boetiek in Volx en zijn bedrijf zou al snel veel positieve reacties ontvangen. Hun eerste geur, Eau des 4 Voleurs, werd uitgebracht in 1991. Eau des 4 Voleurs was een houtachtige aromatische geur voor mannen die geliefd was door vele. Helaas werd deze geur uit de productie gehaald, maar het succes spoorde L'Occitane aan om nog meer geuren uit te brengen. Met meer dan 15 mannengeuren in hun portfolio hebben zij een vaste plek in de parfumindustrie gekregen.

De focus van L'Occitane ligt voornamelijk op huidverzorging en zij hebben een collectie exclusief voor mannen. De collectie is special ontworpen voor de benodigdheden van een man en bevat een scala aan moisturizers, reinigers en scheerasseccoires. Alle producten bevatten essentiële oliën en kalmerende bestanddelen, geschikt voor de dikkere gezichtshuid die mannen hebben. Favorieten zijn de Cade en Cedrat producten.

Niet enkel werkzaam om het produceren en verkopen van hun eigen producten, nee, L'Occitane heeft ook een online magazine met de naam “Fantastic Provence” die opgericht is om hun voorliefde en kennis van Zuidelijk Frankrijk te delen. In 2009 voegde het merk eco-vriendelijke navulverpakkingen aan hun collecties toe om verspilling te verminderen.
Toon Meer