Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Lacoste Aftershave & Herengeur

Frans mode huis Lacoste werd opgericht in 1933 en is beroemd voor het verkopen van high-end kleding, schoensel, horloges, oogmode en parfums. Zijn krokodillen logo is internationaal breed bekend. De oprichter van het bedrijf, René Lacoste, werd "de Krokodil" genoemd omdat hij zo gedetermineerd was op het tennisveld. De relatie tussen het merk en sport is altijd erg sterk geweest. Trouwens, Lacoste ontwerpt shirts voor tennis, golf en zeilen. In 1952 werden de witte en multi gekleurde sport polo's geëxporteerd naar de Verenigde Staten en werden daar geadverteerd als "het symbool van de competente sportmannen" voor de welvarende medemens.

Bernard Lacoste, zoon van René, nam het bedrijf over in 1963 en sinds toen heeft het bedrijf een stevige groei meegemaakt. Hun meest populaire piek werd behaald in de laat 70- en 80-tiger jaren en het bekwam een "must-have" preppy artikel. Sinds Bernard's overleiden in 2006, nam zijn broer het management over. Lacoste introduceerde schoenen, horloges, lederen goederen en geuren in de laat 80-iger jaren.

De eerste geur voor mannen was " Lacoste Original" en werd geïntroduceerd in 1984. In 1996 lanceerde Lacoste "Booster", een frisse, aromatisch en houten geur samengesteld door sinaasappel, eucalyptus, mint en basilicum. "Pour Homme" werd uitgebracht in 2002, een fruitige frisse geur met noten van grapefruit, bergamot, pruimen en appel. Lacoste's L. 12. 12 collectie bestaat uit witte, blauwe, rode, zwarte en groene flesjes. Allemaal bevatten ze een specifiek ingrediënt dat overeenkomt met de kleur van de bijbehorende fles. Lacoste "Live" werd uitgebracht in 2014, het is in de vorm van een kubus en bevat noten van groene bladeren, zoethout en guaiacmethode hout.
Toon Meer