Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Lamborghini Aftershave & Herengeur

Lamborghini is een Italiaanse sportwagen fabrikant en luxe merk. Het bedrijf werd opgericht in 1963 en is nog steeds één van de meest begeerde auto merken ter wereld. Ze brachten hun eerste geur, Lamborghini Pour Homme, uit in 1999.

Toen Ferruccio Lamborghini zijn bedrijf oprichtte begin jaren 60 hadden ze een eenvoudig doel voor ogen; om de beste en meest verfijnde sportauto's in Italië te produceren. In deze tijd was Ferrucio al een industriemagnaat. Hij had een eenvoudige jeugd en werd opgevoed door druifboeren en verdiende hun fortuin met het bouwen van tractoren. Als geboren denker hield hij ervan op auto's te kopen, uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Tijdens zijn werk in het leger stond hij bekend om zijn bekwaamheid met een moersleutel. Toen Ferrari bekend werd om zijn sportauto's in de eind jaren 50 was Lamborghini hiervan onder de indruk maar wist hij zeker dat hij betere auto's kon produceren met gebruik van de technologieën die in tractorbedrijf werden gebruikt. Hij vond Ferrari's te luid en niet veerkrachtig genoeg, in andere woorden een race-auto die niet geschikt was om op reguliere wegen rondgereden te worden. Met gebruik van zijn tractor onderdelen zette Lamborghini zijn eigen luxe auto in elkaar, de zogenoemde Gran Turismo. De Lamborghini Miura P400 was het eerste echte succes van het bedrijf en is vandaag de dag een échte klassieker. Naast de legendarische Miura zijn bekende modellen de Murcielago, Diablo en Aventador.

De eerste Lamborghini mannengeuren waren elegant, aromatisch en bomvol kruiden. Lamborghini Pour Homme is verpakt in een spannende flacon vergelijkbaar aan de klassieke Lamborghini auto's en de geur zelf is een mix van citrusvruchten, peper, jenever, koriander en salie op een basis van dennenhout en iriswortel. Andere noemenswaardige Lamborghini cologens zijn Overall (2004), een aromatische citrusgeur in een stopwatch-vormige fles en Lamborghini Classico (2013), een mix van passievrucht, citroen, limoen, kruiden en lavendel op een basis van benzoë. Lamborghini geuren en colognes worden soms onder de naam Tonino Lamborghini uitgebracht.
Toon Meer