Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Mauboussin Aftershave & Herengeur

Mauboussin is een bekend Franse juwelier die in het begin van de 19e eeuw opgericht werd. Het bedrijf was gestart door juwelier M. Rocher de een winkel opende in Parijs. Samen met zijn partner Jean-Baptise Noury, die later het bedrijf zou overnemen, focuste Rocher zich op het creëren van op maat gemaakte juwelen met gebruik van edelstenen in nieuwe en ongewone manieren. Dit leidde tot groot succes voor Mauboussin en hun stukken waren te zien op meerdere wereldtentoonstellingen als voorbeeld van uitmuntende Franse juwelen.

Naast hun vakmanschap en schitterende etalages aan Avenue de l'Opéra staat Mauboussin ook bekend om het introduceren van nieuwe en kleurrijke materialen in de handel zoals jade, onyx en koraal. De financiële crisis in de jaren 30 was de oorzaak dat veel welvarende luxe merken hun winkels sloten, maar Mauboussin kon overleven met behulp van invloedrijke klanten zoals Nazli Abdurrahim Sabri, gemalin van de sultan van Egypte en de Indische Maharadjas die het bedrijf boven water hielden met gulle donaties en contracten voor een enorme hoeveelheid juwelen voor hun hof.

Mauboussin is vandaag de dag nog steeds een welvarend bedrijf en zijn uitgebreid naar meerdere continenten. Mauboussin winkels werden in de jaren 80 in Azië geopend en in 2009 opende zij hun Amerikaanse flagship store in New York City. Deze spannende winkel en showroom bestond uit vier verdiepingen vol met dure juwelen, edelstenen en andere luxe producten.
Mauboussin begon met het maken van parfum in 2000, maar het was pas drie jaar later dat het bedrijf hun eerste mannengeur uitbracht. De eerste Mauboussin geur voor mannen was de Oosterse Mauboussin Homme die in 2003 werd geïntroduceerd. Met een frisse opening van lavendel en bergamot, een kruidig hart van kaneel en hout op een basis van vanille. De geur was een onmiddellijke hit en werd opgevolgd door geweldige geuren zoals de houtige M Generation (2010) en Maboussin Pour Lui (2012) en zijn vele variaties.
Toon Meer