€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Mercedes-Benz Aftershave & Herengeur

Mercedes-Benz is de belichaming van luxe motorvoertuigen sinds het begin van de eeuw, toen de technologie voor het eerst beschikbaar was. Het bedrijf is een fusie van autofabrikanten Daimler Mercedes en Karl Benz, wiens bedrijf de eerste auto produceerde; de Benz Patent Motorwagen gebouwd mid jaren 1880. Met ervaring als dat is het geen wonder Mercedes-Benz worden beschouwd als een van de fraaiste autofabrikanten in de wereld.

Mercedes-Benz voertuigen waren erg populair bij beroemdheden zoals Elvis Presley, Coco Chanel, John Lennon en Fidel Castro. De benoemde personen bestuurde allemaal het legendarische 600 model, één van de herkenbaarste, klassieke auto's. Zelfs de paus heeft het bedrijf ingehuurd om een zogeheten paus-mobiel the creëren. Mercedes is niet enkel een ding uit het verleden, moderne fans van het autobedrijf zijn David Beckham, Kanye West en Britney Spears.

Om het nalatenschap van dit geweldige bedrijf te vieren werd er een speciale uitvoering Mercedes Benz cologne uitgebracht in 2012. De geur is gecreëerd in samenwerking met de beroemde parfumeur Olivier Cresp die geuren voor grote merken zoals Dior, Thierry Mugler en Jean Pau Gaultier heeft gecreëerd. De eerste Mercedes-Benz geur bevat frisse bergamot, citroen, nootmuskaat en peper dat rust op een basis van patchouli en ceder. Na het succes van de eerste Mercedes-Benz geur werd de hippe, aromatische CLUB (2013) uitgebracht en Mercedes Benz Man (2015), beide ontworpen door Mr. Cresp.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.