Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Mexx Aftershave & Herengeur

Mexx is een internationaal kleding bedrijf dat in 1986 werd opgericht in Amsterdam. Vandaag de dag verkoopt Mexx niet alleen hun eigen kleding, waaronder broeken en jassen, maar ook oogmode en hun eigen mannengeuren.

Het verhaal van Mexx begint in 1968 toen Rattan Chadha de twee merken Moustache for Men (M) met Emanuelle (E) voor vrouwen samen bracht. Hij Combineerde de namen met twee kusjes (de XX). Sindsdien is Mexx uitgegroeid tot een internationaal succes met meer dan 800 winkels in 55 verschillende landen.

In 2001 was Mexx overgekocht door het Amerikaanse modebedrijf Liz Claiborne met een focus op mode, ontwerp, accessoires en geuren.

Mexx werd in 2012 verkocht aan The Gores Groep waardoor Mexx helaas failliet ging. In 2015 werd er nieuw leven in geblazen door de Turkse Eroglu Holding. Vandaag de dag is Mexx populairder dan ooit met een een speciale mannen- en kindercollectie, meerdere accessoires en meerdere Mexx geuren.

James Blunt, de getalenteerde zanger was de woordvoerder voor Mexx geuren van 2012 tot 2014. James was het gezicht van Mexx Pure, een heldere geur met topnoten van kardemom en peper, een hart van tomaten en water dat rust op een basis van mos en hout.

Een andere geur waar James het gezicht voor was is Energizing (2014). Tijdens de parfum launch beschreef James de geur als "ideaal voor alledaags gebruik". Energizing is een fris en fruitige geur, perfect voor warme dagen.

Mexx Black Men is een zoeten geur met een samenstelling van aquatische aroma's, frisse noten, waterlelie en verschillende soorten hout. Magnetic Man is een krachtige geur met scherpe noten van rabarber en aldehyden. Een lustvol hart van viool, koriander en water op basis van sandelhout, patchouli, kasjmierhout en muskus.

Benoemenswaardig is Ice Touch Man (2014). Ice Touch Man opent met frisse noten die overlopen in een aquatisch hart dat een basis van hout omhult. Een ideale mannengeur voor zorgeloze zomerdagen.
Toon Meer