€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Mont Blanc Aftershave & Herengeur

Mont Blanc, een Duits bedrijf bekend voor luxe artikelen zoals kostbare pennen en horloges, werd in 1908 door Claus-Johannes Voss en August Eberstein opgericht. Ze begonnen niet meteen met een uitgebreid assortiment van producten, maar concentreerden hun creativiteit eerst op het creëren van mooie pennen en hun eerste opmerkelijke pen, de Montblanc van 1910, gaf het bedrijf later ook hun nu wereldberoemde merknaam, Mont Blanc. Tegen 1935 had het bedrijf had haar aanbod uitgebreid met lederwaren, notebooks en schrijfmappen en dit bracht natuurlijk nieuwe consumenten en meer publiciteit. Tenslotte in de 70'er jaren, kort nadat Dunhill een meerderheidsbelang in Mont Blanc investeerde, overnam de Richemont Group het hele belang naast hun bestaande portfolio van andere luxe merken zoals Cartier en Van Cleef & Arpels.

Kort na de overname van de Richemont Group begon Mont Blanc hun enorme uitbreiding van het aanbod van producten en introduceerde ook grotere lederwaren zoals attachékoffers, sieraden en horloges. Mont Blanc lanceerde hun eerste geurtje "Presence" pas in 2001, een delicate Orientaalse geur voor dames met heerlijk zoete en houtige accenten. De mannelijke versie van Presence werd kort daarna gelanceerd en was een perfecte tegenhanger met een pittig warm boeket van diepe en verleidelijke accenten.

Mont Blanc lanceert vaak een nieuwe geur naast een nieuwe collectie van luxe goederen, zoals de Timewalker horloge collectie, waarvan de introductie in 2005 gepaard ging met de inmiddels populaire herengeur Starwalker. Al de Mont Blanc geurtjes, beide mannelijk en voruwelijk, worden in samenwerking met Inter Parfums Inc geproduceerd. Andere populaire geurtjes in het Mont Blanc assortiment van geuren en aftershaves voor heren zijn de frisse en pittige accenten van Presence Cool (2002), de balsamisch zoete en houtige accenten van Individuel (2003), de aromatisch frisse en pittige accenten van Homme Exceptionnel (2008), de aromatisch zoete en pittige accenten van Legend (2011) en de aromatisch pittige en warme accenten van Emblem (2014).

Mont Blanc - beleef het buitengewoonlijke.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.