Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Moschino Aftershave & Herengeur

Moschino is een Italiaans modehuis dat is opgericht in 1987 door Franco Moschino. Moschino's ontwerpen zijn beroemd geworden voor hun excentrieke stijl en innovatieve stukken. Rossella Jardini, Franco's Assistent, werd aangewezen tot creatief directrice na zijn overlijden. Van 1994 tot 2013, behield zij Franco's stylische en artistieke benadering. In 2013 werd Jeremy Scott Moschino's nieuwe creatief directeur. Hij zal zijn eerste Moschino collectie presenteren op de 2014 Herfts catwalk.

Moschino heeft een grote rol gespeeld in het ontwerpen van outfits voor beroemde evenementen en beroemdheden zelf, zoals the 2006 Winter Olympische Spelen in Turin, Kylie Monigue's 2005 tour en Madonna's 2008 Sticky & Sweet Tour. In 2009, opende Moschino zijn eigen hotel dat "Maison Moschino" genoemd is. Jeremy Scott's creaties weergeven chique recreaties van barbie poppen. Heldere kleuren, leuke geometrieën en excentrieke zoetigheid.
De mannen collecties zijn altijd erg uniek en kleurrijk, toch zijn ze nooit overdreven.

Moschino heeft verschillende geuren voor beide man en vrouw. "Moschino For Men" werd gelanceerd in 1990, drie jaar na de lanceering van de vrouwelijke versie. Moschino's "Uomo" is een erg intrigerende houtige en Oriëntaalse geur, die geschikt is voor elke man. "Moschino Forever" is een frisse geur voor mannen die werd gelanceerd in 2011. Het is een originele geur die een subtiele hint van kruid achterlaat.
Toon Meer