€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Nina Ricci Aftershave & Herengeur

Het modehuis Nina Ricci is bekend om hun legendarische geurencollectie die dateert uit eind jaren 40 (lees: de iconische vrouwengeur L'Air du Temps). Alhoewel het bedrijf voornamelijk geuren voor vrouwen maakt, hebben ze ook een aantal kwalitatief uitstekende mannengeuren gecreëerd. De geurencollectie werd gestart toen Nina Ricci haar broer het idee kreeg om een Nina Ricci geur uit te brengen. Het idee werd al snel realiteit en dit toverde het couture huis om in een parfum keizerrijk.

De eerste mannelijke geuren werden pas uitgebracht in de jaren 60. De eerste mannelijke geur die verkrijgbaar was, was de aromatische en groene Signoricci (1965). Deze geur combineert citrusvruchten met een hart van bloemen en aromatische basis van tonkaboon, civet, eikenmos, ceder, amber, vetiver en labdanum. Deze geur werd gevolgd door de heldere citrusgeur Signoricci 2 (1976) en de twee krachtige jaren 80 geuren Phileas (1984) en Ricci Club (1989). Recentelijk heeft het bedrijf de houtige chypre geur Mémoire D'Homme (2002) uitgebracht in samenwerking met Christine Nagel en Rosendo Mateu. Met een basis van grapefruit en drop dat samenkomt met een midden van gember en nootmuskaat, rustend op een houten basis van amber, vetiver en ceder. De klassieke geur is elegant en geschikt voor elke gelegenheid.
Nina Ricci werd in 1998 door het Spaanse bedrijf PUIG overgenomen. Alhoewel de familie niet zeer betrokken is bij het bedrijf na het overlijden van Robert Ricci in 1988, zit de voorliefde voor geuren in hun bloed: Robert's kleindkind Romano Ricci richtte zijn eigen succesvolle geurenmerk Juliette Has A Gun op in 2005.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.